התקפי חרדה בגיל 16

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה בגיל 16
    אני
    30/10/2010

שלום, אני אהיה בקרוב בת 16 וסבלתי משלושה התקפי חרדה לפחות , הלכתי לרופא תיארתי לו את מה שהרגשתי והוא הפנה אותי לפסיכולוג שיעזור לי וילמד אותי איך לצאת מהתקף חרדה ואיך להרגיע את עצמי , הבעיה היא שאמא שלי לא רוצה שאני אלך לפסיכולוג כי יש לנו אבא אלים במשפחה שמכה וצועק כל הזמן והיא מפחדת שהפסיכולוג יגלה על זה , האם אתם יכולים לעזור לי ולהביא לי דוגמאות של איך להרגיע את עצמי ואיך לצאת מהתקף חרדה .
    תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה בגיל 16

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה בגיל 16 - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    31/10/2010

התקפי החרדה שלך מובנים לגמרי על רקע תיאור המצב המאיים בבית, שהוא הבעייה העיקרית איתה את מתמודדת (במילים אחרות, החרדה שאת חשה היא תגובה בריאה וטבעית למצב הלא בריא בבית - לאלימות של אביך ולכניעה/ חיפוי של אימך). במקום "לטפל" בפחדים שלך, יש להפוך את הבית למקום בטוח עבורך (ועבור האחרים). דברי גלויות עם הרופא או עם פסיכולוגית/ יועצת ביה"ס על מה שקורה בבית - הם מחוייבים על פי חוק להבטיח את בטחונך ויפעלו לעשות כן. בכל מקרה כדאי לך לגשת לטיפול פסיכולוגי ברגע שהדבר יתאפשר - שם תלמדי, בין השאר, כיצד להתמודד עם החרדה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו