מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה בגיל 16אני30/10/2010
שלום, אני אהיה בקרוב בת 16 וסבלתי משלושה התקפי חרדה לפחות , הלכתי לרופא תיארתי לו את מה שהרגשתי והוא הפנה אותי לפסיכולוג שיעזור לי וילמד אותי איך לצאת מהתקף חרדה ואיך להרגיע את עצמי , הבעיה היא שאמא שלי לא רוצה שאני אלך לפסיכולוג כי יש לנו אבא אלים במשפחה שמכה וצועק כל הזמן והיא מפחדת שהפסיכולוג יגלה על זה , האם אתם יכולים לעזור לי ולהביא לי דוגמאות של איך להרגיע את עצמי ואיך לצאת מהתקף חרדה .
תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקפי חרדה בגיל 16 - תגובה
ד''ר חיים היילפרין31/10/2010התקפי החרדה שלך מובנים לגמרי על רקע תיאור המצב המאיים בבית, שהוא הבעייה העיקרית איתה את מתמודדת (במילים אחרות, החרדה שאת חשה היא תגובה בריאה וטבעית למצב הלא בריא בבית - לאלימות של אביך ולכניעה/ חיפוי של אימך). במקום "לטפל" בפחדים שלך, יש להפוך את הבית למקום בטוח עבורך (ועבור האחרים). דברי גלויות עם הרופא או עם פסיכולוגית/ יועצת ביה"ס על מה שקורה בבית - הם מחוייבים על פי חוק להבטיח את בטחונך ויפעלו לעשות כן. בכל מקרה כדאי לך לגשת לטיפול פסיכולוגי ברגע שהדבר יתאפשר - שם תלמדי, בין השאר, כיצד להתמודד עם החרדה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)