מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדהענת31/10/2010
אני סובלת ממצבי רוח, לעיתים דכדוך ופסימיות וחוסר אנרגיות ולעיתים אופטימיות ואנרגיות. יש לזה גם בסיס גנטי במשפחה. עד השנים האחרונות הצלחתי להסתדר. לאחרונה עקב לידות ושינויים הורמנליים זה מפריע לי יותר. התחילו גם חרדות לפעמים שמתבטאות בגלי חום בחוסר תיאבון וחולשה כללית. אני עושה ספורט. התחלתי טיפול פסיכולוגי שלא ממש עוזר. (כי יש לי מודעות הבעיה היא כימית לדעתי )
חשבתי ליטול ציפרלקס. האם זה יעזור? האם זה לא יכול להחמיר סימפטומים. אני פוחדת שתתפתח מחלת נפש. (כמו שאמרתי יש בסיס גנטי).
התחלתי לאחרונה ללמוד וחשתי חרדה חברתית שאני מתקשה לדבר מול הכיתה. האם יש כדור על בסיס יומיומי שיכול לעזור לי בימים של פרזנטציות, שלא אצטרך ליטול כל הזמן?
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה - תגובה
ד''ר אודי אורן31/10/2010לשולי שלום,
חשוב שתהיי במעקב של פסיכיאטר שיוכל לייעץ לך בכל נושא תרופתי. אין לי אפשרות לתת לך עצות על בסיס מידע מוגבל.
אני ממליץ לך לדבר עם הפסיכולוג/ית שלך. אם הטיפול לא מביא לתוצאות אני ממליץ לך לשקול להגיע למטפל המתמחה בגישה שתוכל לעזור לך. גישות ממוקדות כמו הגישה הקוגניטיבית - התנהגותית או ה-EMDR מצליחות לעזור לא פעם.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)