חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה
    ענת
    31/10/2010

אני סובלת ממצבי רוח, לעיתים דכדוך ופסימיות וחוסר אנרגיות ולעיתים אופטימיות ואנרגיות. יש לזה גם בסיס גנטי במשפחה. עד השנים האחרונות הצלחתי להסתדר. לאחרונה עקב לידות ושינויים הורמנליים זה מפריע לי יותר. התחילו גם חרדות לפעמים שמתבטאות בגלי חום בחוסר תיאבון וחולשה כללית. אני עושה ספורט. התחלתי טיפול פסיכולוגי שלא ממש עוזר. (כי יש לי מודעות הבעיה היא כימית לדעתי )
    חשבתי ליטול ציפרלקס. האם זה יעזור? האם זה לא יכול להחמיר סימפטומים. אני פוחדת שתתפתח מחלת נפש. (כמו שאמרתי יש בסיס גנטי).
    התחלתי לאחרונה ללמוד וחשתי חרדה חברתית שאני מתקשה לדבר מול הכיתה. האם יש כדור על בסיס יומיומי שיכול לעזור לי בימים של פרזנטציות, שלא אצטרך ליטול כל הזמן?
    אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    31/10/2010

לשולי שלום,
    חשוב שתהיי במעקב של פסיכיאטר שיוכל לייעץ לך בכל נושא תרופתי. אין לי אפשרות לתת לך עצות על בסיס מידע מוגבל.
    אני ממליץ לך לדבר עם הפסיכולוג/ית שלך. אם הטיפול לא מביא לתוצאות אני ממליץ לך לשקול להגיע למטפל המתמחה בגישה שתוכל לעזור לך. גישות ממוקדות כמו הגישה הקוגניטיבית - התנהגותית או ה-EMDR מצליחות לעזור לא פעם.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו