מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות ופחדיםחרדתית14/11/2010
שלום,
אני בת 22 ובריאה, הבעיה שלי זה שמשאני זוכרת את עצמי אני מאוד חרדתית לכל מיני מצבים כשהייתי ילדה אני זוכרת שהפחד העיקרי שלי היה שההורים שלי ימותו בגיל יותר מאוחר התחילו לי פחדים שאני חולה בסרטן.... (שני דודים שלי נפטרו מהמחלה) ועכשיו התחילו לי פחדים חדשים... שאני חולה במחלת מין (מהסוג שאין לה מרפא) הפחדים האלו לא עוזבים אותי, אין יום שאני לא חושבת על זה, אני מנסה להרגיע את עצמי אבל שום דבר לא עוזר לי.... אני יודעת שאחוז קטן מאוד נדבק במחלה הזו ואני גם יודעת שאני מאוד היסטרית לגבי מצבי הרפואי, אני מאוד שומרת על עצמי וכל כאב הכי קטן אני ניגשת לרופא, חשוב לי לציין שכל הבדיקות שעשיתי הראו שאני בריאה אם זה בדיקות שתן ודם ואם זה סי טי, דבר נוסף הוא שאין לי אומץ לגשת לבדיקה הזו של המחלת מין הזו... אני מאוד מפוחדת דבר שמתבטא גם בחוסר כוח לבצע מטלות בסיסיות, דיכאון ולעיתים בכי. מה עלי לעשות? אשמח לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
לילך14/11/2010היי, זאת אמנם לא תשובה לבעיה שלך. רק רציתי להגיד שאני מזדהה (לא יודעת כמה זה עוזר לך). אני יודעת שלי זה עוזר לדעת שיש עוד אנשים כמוני כי אני מרגישה שאף אחד לא מבין אותי, כל יום אני קמה עם כאב חדש ובטוחה שיש לי מחלה סופנית, אני כבר מפחדת להגיד את זה לחברים שלי כי אני יודעת שהם יצחקו עלי כי הם לא מבינים את חמרת המצב שלי וכמה אני רוצה להפסיק להיות כל כך חרדתית לגבי הכל... בכל אופן.. רק רציתי להגיד לך בהצלחה.. מקווה שתצליחי להתגבר ולהבין שאלו הם החיים ודברים רעים יכולים לקרות לנו ואין מה לעשות נגד זה וצריך פשוט לחיות כל יום ולהנות ממנו ולא לבזבז זמן בדאגות (זה לפחות מה שאני תמיד מנסה להגיד לעצמי כשהחרדה משתלטת עליי).... שיהיה לך שבוע טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חרדות ופחדים - תגובה
ד''ר חיים היילפרין15/11/2010...לגשת לטיפול. את סובלת מהפרעת חרדה הקרוייה היפוכונדריה וניתן להיפטר ממנה בטיפול ייעודי אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. עם השיפור בהיפוכונדריה ייעלמו גם הדאגות והתסמינים הרפואיים... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)