מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות חרדהמירים28/11/2010
שלום אני בת 21 סובלת מהפרעות חרדה ,פחדים ברקע.לפני 4 חודשים עברתי משבר נפשי שבעקבתו היה קשה לי לאכול לבלוע הייתי שרויה במתח רב ובפחד התנתקתי מהחבר שלי ומכל הדברים שאהבתי לעשות.ברוך השם המשבר לאט חלף אבל איתו הופיעו לי בעיות. בגוף בעיות עיכול לא נעימות עצירות נוראית. הפרעות במחזור החודשי מחזור מאחר לא מגיע.נפיחיות ברקמות הלשון רגישיות לכל מיני חומרים כימיים (שלא קרו לי)ואפילו לעיתים למזון .
אני התעייצתי אם כמה רופאים.לגבי התופעות הנ"ל רופא לאלרגיות אף אוזן גרון חלק אומרים גירוי וחלק נתנו לי טיפול בכדור נגד אלרגיה אריוס.אבל לא יכלתי לקחת את הכדורים מכיוון שאפילו לכדורים אנטי היסטמנים אני מרגישה רע כגון לחצים בחזה עייפות חוסר תפקוד וממש כמו הפרעות קצב הרופאת משפחה אומרת שאין מה לעשות שאני רגישה לתרופות אנטי אלרגיות..בגלל זה אני אובדת עצות לגבי התרופות האנטי אלרגיות!.אני לא יודעת ממה באו כל התופעות האלה אני מרגישה שהגוף שלי השתגע
אפילו גם חנק הופיע לי בימים האחרונים חנק בצאוור בבלוטות והיה לי קשה לנשום.במשך כמה ימים.ממש לא נעים לי.בישביל להקל על התסמינים הנ"ל אני משתמשת בויטמין C שעוד איכשהו קצת מקל אך לא מעביר את הבעיה וגם לא בריא להשתמש בזה הרבה.אבל אין לי ברירה אני לא יודעת מה לקחת. אני אובדת עצות תעזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרעות חרדה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין29/11/2010פני לטיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגינטיבית-התנהגותית. אני מאמין שחלק גדול מהתסמינים שאת מתארת קשור למצבך הנפשי וטיפול שכזה עשוי להקל עליך משמעותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)