מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותאלירן29/11/2010
יש לי כבר שנה וחצי חרדות לחצים מתח בחילות הקאות מצבי רוח דאוונים חוסר תיאבון הכל התחיל אחרי שנה וחצי עם החברה
אני מבולבל ולא יודע עם אני אוהב אותה לא סוגר עליה היא קשר רציני ראשון והכל מבולבל אני לא בטוח באהבה אליה אני סקרן לדעת איך להיות עם אחרת איך הסקס השאלה עם הכל בסוף אותו הרגל ואז גם יחזור לי שוב הבעיות האלה
אנחנו ניפרדים וחוזרים הרבה בגלל זה שאני איתה אני חושב הרבה ולא מתפקד אין לי שקט נפשי ויש לי חרדות כול זה
היא עכשיו משכירה דירה וכל המצב הזה מפחיד אותי מיקודם היה לי דאון וחוסר מצב רוח ואז אני בנוהל הולך הביתה ונכנס למיטה לישון
אני מפחד שאני יצטער על זה והיא תמצא מישהו אחר ואז אני יפסיד אותה
היא כל כך אוהבת אותי ורוצה אותי ובכתה הרבה בגללי
מה לעשות? קשה קשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות - תגובה
ד''ר אודי אורן29/11/2010לאלירן שלום,
מתוך מה שכתבת ברור שאתה במצוקה אמיתית.
אתה מתאר תגובות חרדתיות להתמודדות עם אתגר בין-אישי משמעותי.
אני מציע לך לפנות לטיפול פסיכולוגי אצל מטפל EMDR או מטפל התנהגותי - קוגניטיבי.
לא כדאי להמתין. יש סיכוי סביר שתוכל לקבל עזרה בפרק זמן לא ארוך. תוכל למצוא מטפלים כאלו דרך קופת חולים.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אלירן29/11/2010האם יש אפשרות שאני פשוט יתנתק ממנה וזה יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
כמובן שיש אפשרות כזו.
אני לא מציע לך את זה כי אני מתרשם שהבעיה היא לאו דוקא ממוקדת בה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אלירן29/11/2010אז מדוע שאני לא איתה אני מתפקד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
כמובן שאין לי תשובות לכל השאלות.
הסיפור שהצגת הובילו אותי להמלצה לגשת לאיש מקצוע.
השאלות שאתה מעלה מחזקות את ההמלצה שלי.
אלו שאלות שטיפול פסיכולוגי מתמודד איתם.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה
אלירן29/11/2010ובקשר אליה אני לא יהיה איתה?
כי זה יחזיר אותי כל המצב הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוקיי תודה - תגובה
ד''ר אודי אורן30/11/2010לאלירן שלום,
כמובן שאין לי תשובות לכל השאלות.
הסיפור שהצגת הובילו אותי להמלצה לגשת לאיש מקצוע.
השאלות שאתה מעלה מחזקות את ההמלצה שלי.
אלו שאלות שטיפול פסיכולוגי מתמודד איתם.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)