אמאלה,למה זה קורה דווקא לי?!

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אמאלה,למה זה קורה דווקא לי?!
    מורן
    03/12/2007

היי אני מורן בת 15 ..ואני לא יודעת איך לתאר את הפחד שלי אבל זה פחד..מאוד גדול
    מאז שאני קטנה פחדתי מרעידות אדמה..ראיתי פעם בטלויזיה את מה שהיה בטורקיה ואת כל ההרס..ואת כל האנשים מתחת להריסות..
    ומאז יש לי פחד טורדני מרעידות אדמה..
    כל פעם שאני שומעת את זה או רואה את זה כתבה על זה או משהו כזה אני ישר מתחילה לפחד אני בקושי נושמת ואני גם 24 שעות ביממה חושבת על זה בראש..
    אומנם בקטן אבל תמיד חושבת על זה.
    כל הזמן אני חושבת שיש רעידת אדמה ושאני רועדת ושעוד שנייה אני הולכת למות ושהתקרה תיפול עלי חס וחלילה
    ואני לא מצליחה לשחרר את הפחדים הייתי בעבר אצל הרבה פסיכולוגים אך כלום לא אז ורק חיבל לי ועכשיו אני פוחדת יותר
    מה אני צריכה לעשות?1
    אני בת 15 עוד לא התחלתי את החיים שלי אני לא רוצה להיות בסוף משוגעת ולא להתקדם לשום מקום
    ההורים שלי מיואשים ממני הם כל הזמן משמחים אותי ומנסים לעזור לי אך שום דבר לא עוזר.
    זה פוגע בי ובהם אני מנסה לא לפחד אבל כלום לא עוזר
    ואני לא רוצה לקחת כדורים או תרופות כמו מסוממת
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למורן

ד''ר חיים היילפרין
    04/12/2007

את סובלת מפחד לא רציונאלי ותסמינים חרדתיים. לא תאמיני, אבל הרבה פעמים הפחד הלא רציונאלי הוא מעין דרך לבטא מצוקות אחרות לגמרי ואמיתיות מאד. לא ברור לי מדוע כל הפסיכולוגים שהיית אצלם לא עזרו לך – אני מטפל יום יום בתופעות כמו שלך (ללא תרופות, בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית), ובד"כ המטופלים חווים הקלה משמעותית בתוך שתיים-שלוש פגישות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו