עזרה בחרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• עזרה בחרדה
    אני
    01/12/2010

מדובר על בחור בן 31 נשוי עם 2 ילדים
    כבר כחצי שנה נמצא בעבודה חדשה, דורשים ממנו המון דברים והוא נתקף חרדה כאשר הוא צריך לדבר עם הממונים מעליו שעימם הוא עובד דיי צמוד במהלך היום
    כאשר הוא צריך לדבר עם ממונה מעליו הוא לא מצליח לבטא את הרעיון שלו ואת הפיתרונות שלו הנוגעים לעבודה
    כאשר הגיע לעבודה לא קיבל הדרכה מסודרת וגם לא ניתן לספק לו אותה על כן הוא צריך ללמוד את העבודה לבד ובעזרת שאילת שאלות
    יש לציין כי הממונה משרה אוירה לחוצה כל הזמן מה שמונע ממנו להירגע
    זה מגיע כבר למצב קשה שהוא כל הזמן עייף, עצבני, לחוץ, גם כאשר מגיע הביתה לא ניתן לדבר איתו ואין לו סבלנות לילדיו - כאילו במהלך השבוע הוא אדם אחר לגמרי
    ועד שהוא מצליח להתאושש בימי שישי שבת שבבית כבר מתחיל שבוע חדש...:-(
    ניסה להשתמש ברגיעון של הדס אך ללא הצלחה

מה ניתן לעשות בכדי לעזור לו? הוא לא מוכן ללכת לפסיכולוג בטענה כי אין לו כלום
    וכמובן אין לו זמן
    האם ניתן לאבחן אצלו איזה סוג של חרדה יש לו?
    האם יש רעיון איך ניתן לסייע לו ולמשפחה?
    אשמח לתשובה בהקדם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בחרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בחרדה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    01/12/2010

שלום,
    מדובר כנראה באדם בעל רגישות מסויימת ונטיה להיכנס ללחץ במצבים בו הוא חש שהציפיות ממנו גבוהות מיכולתו.
    אני משער ששיחה עם הממונה עשויה לשפר את המצב. נראה לי כי לאחר 6 חודשים סביר לבקש שיחת הערכה בה 2 הצדדים מדברים על התרשמותם. דבר זה יכול לתת לו אפשרות לבקש הדרכה נוספת, ו/או לחשוב על דרכים שיאפשרו לו לבטא את עצמו בזמן אמת.
    טיפול פסיכולוגי ממוקד עשוי לעזור אבל אני מבין שכרגע זאת לא אפשרות. אם חס וחלילה המצב יחמיר צריכים להזכיר לו שהוא עלול לאבד את משרתו במידה והחרדה תשפיע על תפקודו.
    הוא יכול לקבל כדורי הרגעה. לצורך כך עליו לפנות לרופא המשפחה או לפסיכיאטר.
    פעילות פיזית ותרגילי הרפיה יכולים בהחלט להקל על חרדות. מומלץ ביותר.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו