מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי מחשבות ממש רעות.אנונימי24/12/2010
אני ממש ממש מפחד ממחלות נפשיות למיניהן כולל כל הסוגים,אבל בכל זאת אני כל הזמן מסתקרן בכך ורוצה לבדוק עליהן.כתוצאה מכך שאני קורא על הסימפטומים של המחלה ועל מה שקורה במחלה אני ממש ממש מפוחד,ומרגיש שממש ממש רע לי.אני נחשפתי למחלות נפש כמו סכיזופרניה ודה פרסונליזציה ומאז אני פשוט לא יכול להיות בראש שקט.אני מדמיין במחשבה שאני מת ובעצם כל האנשים סביבי ואני עצמי זה מישהו אחר שעושה את כל הפעולות(בקיצור מאז שקראתי על זה יש לי מחשבה שאני מת,אני לא חי ואתם יכולים להבין מה אני מרגיש,שפתאום מוזר שאני חי).
יש לי את זה כבר כמה ימים והמחשבות האלה פשוט לא עוזבות אותי,אני סובל מהן מאוד.
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לי מחשבות ממש רעות. - תגובה
ד''ר חיים היילפרין25/12/2010אתה סובל מדבר אחד (שאין לו שום קשר לסכיזופרניה וכיו"ב) - חרדה. מאד אופייני לאנשים החווים חרדה לראות בחווית החרדה סימן לזה שהם מאבדים את שפיותם, וקריאה מרובה באינטרנט על כל מיני מחלות רק מאששת כביכול את חששם ומפחידה אותם עוד יותר. החדשה הטובה היא אפשר "לצאת מזה" די בקלות - פנה לטיפול אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום,לפעמים בגלל החרדות
אנונימי26/12/2010והמחשבות שלי,הדימיון המפותח שלי,אני מרגיש כאילו אני נמצא בחלום.....הרגשה מוזרה כזו של כאילו אני מדמיין את הכול,הרגשה לשנייה אחת בדיוק....מה זה??זה גם נובע מהחרדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שוב שלום,לפעמים בגלל החרדות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין27/12/2010אכן כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)