יש לי מחשבות ממש רעות.

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• יש לי מחשבות ממש רעות.
    אנונימי
    24/12/2010

אני ממש ממש מפחד ממחלות נפשיות למיניהן כולל כל הסוגים,אבל בכל זאת אני כל הזמן מסתקרן בכך ורוצה לבדוק עליהן.כתוצאה מכך שאני קורא על הסימפטומים של המחלה ועל מה שקורה במחלה אני ממש ממש מפוחד,ומרגיש שממש ממש רע לי.אני נחשפתי למחלות נפש כמו סכיזופרניה ודה פרסונליזציה ומאז אני פשוט לא יכול להיות בראש שקט.אני מדמיין במחשבה שאני מת ובעצם כל האנשים סביבי ואני עצמי זה מישהו אחר שעושה את כל הפעולות(בקיצור מאז שקראתי על זה יש לי מחשבה שאני מת,אני לא חי ואתם יכולים להבין מה אני מרגיש,שפתאום מוזר שאני חי).
    יש לי את זה כבר כמה ימים והמחשבות האלה פשוט לא עוזבות אותי,אני סובל מהן מאוד.
    תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי מחשבות ממש רעות.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי מחשבות ממש רעות. - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    25/12/2010

אתה סובל מדבר אחד (שאין לו שום קשר לסכיזופרניה וכיו"ב) - חרדה. מאד אופייני לאנשים החווים חרדה לראות בחווית החרדה סימן לזה שהם מאבדים את שפיותם, וקריאה מרובה באינטרנט על כל מיני מחלות רק מאששת כביכול את חששם ומפחידה אותם עוד יותר. החדשה הטובה היא אפשר "לצאת מזה" די בקלות - פנה לטיפול אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום,לפעמים בגלל החרדות

אנונימי
    26/12/2010

והמחשבות שלי,הדימיון המפותח שלי,אני מרגיש כאילו אני נמצא בחלום.....הרגשה מוזרה כזו של כאילו אני מדמיין את הכול,הרגשה לשנייה אחת בדיוק....מה זה??זה גם נובע מהחרדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום,לפעמים בגלל החרדות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    27/12/2010

אכן כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו