חולה וחרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חולה וחרדה
    אני
    27/12/2010

בת 24. ב-3 השבועות האחרונים אני חולה פיזית ואורח החיים שלי השתבש מאוד. הגורם למחלה עוד לא אובחן ואני נמצאת כרגע בשרשרת בדיקות שיכולה לקחת עוד כמה זמן. בימים האחרונים התחלתי לסבול מחרדות שמא מדובר במחלה חמורה או משהו שיהפוך לכרוני, מה שבטוח לא מקל על המצב הפיזי שלי. רופא המשפחה שלי נתן לי מרשם לואבן, אבל העדפתי לקנות תרופות הרגעה על בסיס טיבעי במקומו. הן מקלות, אבל לא עוזרות לגמרי. יש דברים נוספים שיכולים לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה וחרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה וחרדה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    27/12/2010

שלום רב,
    במידת האפשר אתה יכול לעסוק בפעילות פיזית, אבל גם אם זה לא אפשרי אתה יכול לעשות תרגילי הרפיה שונים (נשימות, דמיון מודרך, ועוד). תוכל למצוא ספרים וחומר רב באינטרנט.
    בנוסף, ביחוד אם המצב יתמשך, אני ממליץ לך לפנות לפסיכולוג רפואי האמון על התמודדות עם מצבים כאלו. עדיף שיהיה בעל גישה התנהגותית - קוגניטיבית ו/או EMDR.
    הרבה בריאות,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו