אוף, אני לא יודע....

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אוף, אני לא יודע....
    אנונימי
    30/12/2010

אני חרד מהרבה מחלות ועכשיו פתאום התחלתי להרגיש הרגשה של נימול בידיים ושל מחסור באוויר(או לסירוגין הרגשה שכבר אין לי כוח לנשום מרוב שזה מציק לי).עוד דבר - אני מאוד סקרן ורוצה לדעת לגבי כל מיני דברים מה יקרה..אני מאוד מפחד משום שלאחרונה יש לי הרגשה שאני רוצה לבדוק כמה זמן אני יכול לעצור את הנשימה שלי,ומאז פשוט אני מרגיש שאין לי נשימה סדירה,כאילו אני שולט עליה כל הזמן והיא לא אוטומטית.מה זה?
    כלומר,מרוב שאני חושב יותר מידי על הנשימה זה הפך להיות בצורה כזו שאני מרגיש אני שולט עליה,ובגלל זה המון פעמים אני כאילו מפסיק לנשום(כאילו משחק את המשחק של הפסקת הנשימה עם עצמי,מרוב החרדה אני חושב).בגלל שזה קורה לי יש לי מחשבה מה יקרה אם באמת אני לא אצליח לנשום לגמרי ושזה באמת יהפוך למשהו שאני שולט עליו ואני אמות מחנק.כתוצאה מכך אני חרד מאוד.??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוף, אני לא יודע....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוף, אני לא יודע.... - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    31/12/2010

אתה מתאר תסמינים קלאסיים של חרדה (נימול, קוצר נשימה והפחד ממנו וכו'). החדשות הטובות הן שאפשר להיפטר מתסמינים אלה באמצעות טיפול פסיכולוגי קצר מועד אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו