מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרטבה במיטהא.01/01/2011
שלום!
ביתי בת 6 לעולם לא היתה מרטיבה בלילה להיפך אם היתה צריכה היתה קמה לבקש.מאז שפרצה השריפה בכרמל וגם היתה הסופה התחילה להרטיב בלילה היתה הפסקה של שבוע ואז קיבלנו מכתב לרישום לכיתה א' ושוב זה התחיל .ברצוני לציין כי היא ילדה בוגרת ללא בעיות כלשהם.גם לפני שהכל קרה והתחיל היו לה ביות פחדים כמו ללכת לנוחיות לבד או פחד מרעשים אבל לא הישפיעה עליה באופן חריג וזרמנו איתה.מטריד אותי ההרטבה היום יומית בזמן האחרון.אשמח לקבל יעוצכם ודעתכם במהרה.
תודה א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרטבה במיטה - תגובה
ד''ר אודי אורן01/01/2011שלום רב,
אין ספק שארועים כאלו עלולים להביא לרגרסיה מסויימת. אני ממליץ לדבר עם הילדה על מה שקרה ועל איך זה משפיע עליה. כדאי לעשות "נורמליזציה" של תגובותיה.
והיה אם ההרטבות לא ייפסקו בימים הקרובים אני ממליץ לך להתחיל בתהליך עבודה עם ביתך: דיבור לפני השינה, תכנון השקמות לצורך הליכה לשירותים, מתן כוכבית על כל לילה יבש, ומתן מתנה על מספר כוכביות בשבוע.
כמובן שאם לא יכול שיפור אני ממליץ לך לפנות לטיפול ממוקד אצל פסיכולוג לילדים. התמחות EMDR של המטפל עשויה בהחלט לעזור.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)