שאלה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוני
    08/12/2007

האם חרדות ופחדים לא מובילים לדכאון? מדוע יש הפרדה בין הפורומים? לא ידעתי מה יותר מתאים לי אך לבסוף פניתי לפורום הנ"ל,
    שאלתי היא האם יש מצב לחרדות ופחדים במצב סמוי?
    בשנה האחרונה עברתי - פרידה מבן זוג,מלחמה,אימי חלתה בלוקמיה ולבסוף נפטרה,הריון של תאומים שהסתיים בהפלה ואני לא במיטבי ,הבסיס האיתן לחיי התערער ואף לא קייםאלא,פחד הישרדותי ברבדים שונים אשר מובילים להתנהגות אוטומטית מה.. עבודה-בית-עבודה..אין לי רצון לעשייה אך במחשבות הכול הפוך..ובעצם קיים בתוך תוכי חרדות ופחדים...
    מה עלי לעשות לצאת מהמצב הזה?
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרוני

ד''ר חיים היילפרין
    08/12/2007

דיכאון ו/או חרדה, ברמות שונות, הן תגובות טבעיות למכלול רחב מאד של גורמים מדכאים או מאיימים (כמו פרידה מבן זוג, מלחמה, אם שחולה בלוקמיה ולבסוף הולכת לעולמה או הריון של תאומים שמסתיים בהפלה), וודאי שהמצב החרדתי כשלעצמו מדכא מאד. ההפרדה בין הפורומים היא שרירותית, מעין "חלוקת עבודה" – אני מטפל כמובן הן בדיכאון והן בחרדה (ובכל תגובה רגשית אחרת מקשת הרגשות). אינני יודע למה התכוונת ב"מצב סמוי" אך ברור שמאד קשה להתמודד לבד עם שרשרת אסונות כמו אלה שעברת השנה, ואני יכול רק להמליץ לך בחום להיעזר באיש מקצוע שילווה אותך בתהליך השיקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך ד"ר.

רוני
    09/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו