אין מוטיבציה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אין מוטיבציה
    אני
    05/01/2011

שלום
    התחלתי השנה לימודים אקדמאיים בגדול התחום הוא לשביעות רצוני
    אבל מלחיץאותי ומפריע לי הרגשת הצורך המתמיד ללמוד.
    אני עובדת כ-12-15 שעות בשבוע, בשכר לא גבוהה מדי ,אבל זו גם הכנסה
    העבודה די נחמדה אבל מתסכלת אותי שזה כ"כ הרבה זמן
    אני גם בלימודים עצמם שעות רבות מאוד ,ואז יש את ההכרח/צורך ללמוד מעבר כדי להצליח.
    בנוסף אני ובן זוגי מתחזקים את הזוגיות ונפגשים פעמיים בשבוע לפעמים גם לסופ"ש
    ואני מנסה גם וחשוב לי לראות את המשפחה וזה מרגיש לי שזה בא על חשבון חברים שאני בקושי מצליחה לראות כמו שהייתי רוצה ,שלא לדבר עם תחביבים שמוזנחים כליל ...

כל מה שציינתי גורם לזה שאני אהיה מוטרדת ש אני כן רוצה להנות מהדברים היום ולא רק עבודה לימודים ולחץ ומה על חשבון מה ,וזה גורם לי פחות לרצות ללמוד ,אבל עדין להיות בלחץ מהעניין... ולתשישות נפשית ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין מוטיבציה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין מוטיבציה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    07/01/2011

שלום,
    אני מתרשם שרמת המוטיבציה שלך גבוהה. את מתמודדת עם שורה של אתגרים במקביל שדורשים הרבה אנרגיה וזמן. השילוב של עבודה ולימודים תוך כדי קיום זוגיות, קשרים משפחתיים וחברתיים משאיר הרבה אנשים עם תחושה של אין מספיק זמן, מצד שני רוב האנשים מנסים להספיק כמה דברים במקביל.
    אני מציע שתמצאי זמן לפעילות פיזית ולתרגילי הרפיה/נשימה יומיים. מדובר על פעילות שלוקחת כמה דקות אך נותנת - לאחר זמן מה - השפעה חיובית של הפחתת לחצים וחיזוק נפשי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו