מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מסחרחורותטלי06/01/2011
שלום,
אני בת 34 נשואה + 3
בגיל 14 קיבלתי סחרחורת בזמן שיעור בביה"ס ומאז יש לי טראומה חזקה.
מאז אני כל הזמן מרגישה תחושות של סחרחורות וחוסר איזון לעיתים יותר ולעיתים פחות
אני כל הזמן מסתובבת בפחד שמא תתקוף אותי סחרחורת, ובזמן התקף של סחרחורת אני נכנסת להיסטריה וצורחת בלי שליטה.
עשיתי המון בדיקות כולל CT ו- MRI וכן בדיקות לב ברע באוזניים וכו'.
עד היום לא מצאו סיבה לסחרחורות שלי והרופא אמר שאני מייצרת אותם.
הייתי בטיפול פסיכולוגי במשך שנתיים שעזרו קצת אך עדיין הבעיה לא נפתרה.
השאלה שלי היא מה ניתן לעשות כדי להתגבר על הפחד?
זה מפריע לי בחיי היומיום, בגידול הילדים ובעצמאות שלי.
האם יש טיפול תרופתי לחרדה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד מסחרחורות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין07/01/2011הטיפול המומלץ במקרה כמו שלך אינו טיפול תרופתי אלא טיפול פסיכולוגי ממוקד אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. (ניתן יהיה לשלב גם טיפול תרופתי מאוחר יותר, אם יהיה בזה צורך.) בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדבר איתך
שיר22/01/2011טלי הי
שמי שיר בת 38 סובלת מאותה בעיה אם בא לך שנדבר תכתבי לי ואני אתן לך את מס' הנייד שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)