מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםמישהי06/01/2011
אני חווה תחושת מאוד מוזרת...יש לי נשימות מואצות ודפיקות לב חזקות במיוחד.
אני מרגישה כאילו גל חום מתפשט לי בכל הגוף. זה כמובן קורה בסיטאוציות מסוימות בחיי היום יום.
ועל בסיס יום יומי.
האם זהו התקף חרדה?
בנוסף אני נמצאת בקשר, וכל דבר קטן שקורה, ואני מדברת על דברים שטותיים, גורמים לי אוטמטית לתחושה הזו, היא מלווה במועקה נוראית.
אני כל הזמן חיה באיזשהו סרט שהוא עוד שנייה עוזב אותי ושהוא לא באמת רוצה להיות איתי.
זה נשמע כמו משהו דבילי שילדה קטנה עוברת אבל אני בת 24 אחרי מספר מערכות יחסים. זוהי תמיד תחושה שליוותה אותי וזה נראה כאילו היא רק מחמירה מיום ליום.
יש לי היסטוריה מאוד לא קלה בבית וכמעט כולה קשורה לאבא שלי.
איך אני יכולה לנהל מערכת יחסים תקינה בצורה שכזו?! או חיים נורמלים?! אני כל הזמן כך וזה מתחיל להפריע לי בכל היבט בחיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
ד''ר חיים היילפרין07/01/2011את צודקת... קשה מאד לנהל כך חיים נורמליים או מערכת יחסים. החדשות הטובות - את יכולה לעשות מהפיכה בחייך על ידי פנייה לטיפול פסיכולוגי. נכונה לך חוויה צמיחה במהלכה תיפטרי מתסמיני החרדה, תעבדי את אותה היסטוריה לא קלה בבית ותלמדי לבנות מערכת יחסים בריאה עם החבר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)