מחשבות שלא מניחות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מחשבות שלא מניחות
    אני
    17/01/2011

שלום
    מזה תקופה ארוכה אני לא מפסיקה לחשוב מחשבות על מוות . מוות לי , מוות ליקירי וכל מיני דברים רעים אחרים שיכולים לקרות.
    בד"כ מחשבות אלה עולות כשאני נוהגת ברכב( ואז אני לא מפסיקה לחשוב על כך שכל שנייה יכולה להתרחש תאונת דרכים) וכן בשעות הערב .
    קצת רקע על עצמי - לפני כחודשיים עברתי ניתוח קצור קיבה , לאחר הניתוח היו לי התקפות חרדה ואף נטלתי לוריוון. בביה"ח הפסיכיאטר רשם לי קסנאקס לתקופה של שבועיים.
    אכן התקפי החרדה חלפו אך אני מוצאת את עצמי מותשת ממחשבות חוזרות ונשנות על דברים רעים שיכולים לקרות לי ולילדיי חלילה.
    אני ממש מותשת ומעוניינת לטפל בעצמי אך אני לא יודעת מאיפה להתחיל. איזה סוג טיפול? האם ליטול כדורים?
    האם אתה יכול להמליץ על מטפל באיזור הצפון
    ממש נמאס לי וזה פוגע במשפחתי ובבן זוגי היות והפכתי לאדם לא שמח ופחדן.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות שלא מניחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות שלא מניחות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    18/01/2011

שלום רב,
    למרות שאת מקבלת טיפול תרופתי שעוזר לך, הוא אינו מצליח להתמודד עם כל הסימפטומים החרדתיים מהם את סובלת.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי אצל מטפל המתמחה ב-EMDR או בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי. שיטות טיפול אלו עוזרות לאנשים שחוו ארועים קשים וחרדות.
    טיפול תרופתי נוסף עשוי לתרום גם כן.
    תוכלי למצוא מטפלים באתר עמותת EMDR ישראל או אתר אי"טה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו