לשון מלוחה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• לשון מלוחה
    מירי
    19/01/2011

שלום,

אני בת 44 נשואה + 2 טיפוס די דאגן וחרדתי כל הזמן המחשבות רצות קדימה רק מה יכול לקרות והפחד מדברים רעים כמו, מוות מחלות וכד' שמספרים לי על אנשים שאני מכירה שהם חולים במשהו נורא אני נכנסת לפחדים ולרחמים כלפי מי שחולה ו/או משפחתו שמאוד משפיעים על מצבי הרוח שלי מלווים אותי וגם תחושה שכלום לא שווה ואני לא מצליחה להנות מכלום.

לפני כשבוע התחלתי להרגיש תחושה מאוד מוזרה לשון כאילו שיש מלח על הלשון והשפתיים תסמין שקשה מאוד לסבול אין טעם בפה רק טעם של מלח.
    ניגשתי לנירולוג שאמר לי שזהו התקף חרדה וכדי שאקח אלטרולרט פעם ביום בשעות הערב
    ולדעתו תוך תקופה קצרה תופעה זו תעבור ומצב הרוח ישתנה והחרדות ירדו מעט.

התייעצתי עם רופא המשפחה שאמר לי שזהו כדור חלש ולדעתו כדי שאקח רמוטיב פעמיים ביום בשעות הבוקר.

דיי התבלבלתי מה נכון לעשות איזה כדור יהיה יעיל יותר עבורי?
    אשמח לשמוע דעה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשון מלוחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון מלוחה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    21/01/2011

למירי שלום,
    איני יכול לעזור לך לקבוע איזה כדור יהיה יותר יעיל, אבל ברור שכדאי שתתחילי לטפל הן בבעיה הכללית והן בבעיה הספציפית של הטעם המוזר. אני ממליץ לך לסמוך על הרופאים שלך. בנוסף אני רוצה להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד אצל מטפל המתמחה ב-EMDR או בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
    חבל שתמשיכי לסבול. טיפולים כאלו מצליחים לעזור לרוב הפונים בפרק זמן קצר יחסית.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו