מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ישן טוב בעקבות מחשבות שלא עוזבותחסר שינה24/01/2011
שלום,
יש לי בעיה של מחשבות אובססיביות על העבודה. אני עובד בתחום הייטק אל מול לקוחות, שלפעמים צועקים, לפעמים מחליטים לדרוש כסף בחזרה אם התמיכה שהם מקבלים לא טובה. הבעיה מתחילה מזה שאני לא מפסיק לחשוב על העבודה כל הזמן אני מחפש איך לייצר פתרונות לעבודה, מה אני אגיד ללקוח הכועס הזה, איך אני אסתדר עם הלקוח שלא מרוצה מזה וכו'. אם מישהו היה צריך להחליף אותי בתקופה מסיומת והוא לא עשה את העבודה כמו שצריך לדוגמה לא לקח את כל הפרטים אני גם מוטרד מזה, מה אני אגיד ללקוח, איך אני אנתב את הדרך שלי ללב שלו. אני משתדל לעשות דברים אחרים לאחר העבודה, לשחק במחשב לראות איזה סדרה וכאלה, לדבר עם חברים באינטרנט, אבל נראה שזה לא מספיק כי בלילה כשאני הולך לישון אני מתעורר באמצע הלילה ומוצא את עצמי חושב על העבודה, אחרי זה קשה לי להירדם. גם אני מצליח להירדם עוד קצת אני שוב מתעורר וחושב על העבודה, ומתחיל את הבוקר שלי עם מחשבות על העבודה. לא משנה שאני עושה את העבודה שלי טוב, ושאני יודע לתקשר מול הלקוחות טוב, אני תמיד מוטרד, זה כבר נהיה ממש מציק הייתי בחופשת מחלה של שבועיים בעקבות ניתוח לאחר שהתחלתי להבריא, שוב המחשבות על העבודה חזרו לי בלילות ובמהלך היום למרות שהייתי בבית מנותק מכל קשר... אני באמת חושב שאני כבר צריך עזרה זה ממש קשה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ישן טוב בעקבות מחשבות שלא עוזבות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין25/01/2011אתה עובד רציני ואחראי (ובריא נפשית לחלוטין) שמאד "לוקח ללב" את העבודה. יש בפניך שתי אופציות - להוריד את האש מתחת לסיר הלחץ (= להוריד את הלחץ והאחריות בעבודה) או לשכלל את השסתום שמשחרר את הלחץ מהסיר (= לפנות למספר שיחות אצל פסיכולוג קליני, רצוי קוגניטיבי-התנהגותי, שילמד אותך להתמודד עם לחצי העבודה). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד אפשרויות
הדס27/01/2011כל אחד מוצא את הדרך שלו בדרך כלל מתוך קושי גדול
גם לי זה קרה. היתה לי תקופה מאוד קשה ואז הגעתי ל*** ההודעה נערכה - נא לא להעלות הודעות שיש בהן משום פרסום ישיר או עקיף לגוף מסחרי **** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)