אין חשק

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אין חשק
    בעייתית
    30/01/2011

היי
    משהו לא טוב איתי
    אני "מתלוננת" שאני משקיעה בחבר שתופס מהזמן והכוחות נפש,
    כי מצד אחד מובן לי שכל אחד רוצה את הזמן והספייס והדברים שלו
    מצד שני אני נעלבת שהוא מקדיש מהזמן שלו להרבה דברים ואיתי מרגיש זמן אחר
    ומרגיש שהוא ישמור על הדברים שלו ועליי הוא יוותר קצת.

לי גם חשוב לשמור ולדאוג לקשרים החדשים והישנים שאני יוצרת
    ונראה שאים לי סבלנות אליו ,ואני רק מתעצבנת עליו
    הוא חבר טוב בתור בן אדם ואנחנו מנסים שיהיה לנו נעים ביחד
    אבל אני מסתכלת ומעניין אותי גם אחרים ,הוא לא מושך אותי מספיק

ואחרי זה והעבודה והלימודים אני מרגישה רע שאין לי זמן לעיסוקים אחרים
    ודווקא היום או בימים שעד שככבר כן יש את הזמן הזה
    אני מרגישה בלי מוטיבציה,ופשוט שרפתי שעות על המחשב בלכתוב ולנסות להבין את הבעיות עם החבר שלי .ובעצבים עליו

במקום ללכת חצי שעה לסופר לקנות מצרכים לבשל ובמקום להזיז את עצמי לחוג שאני תמיד מפספסת
    ואז אני נשארת עם הפתרון הקל של לראות סדרה לגלוש או במקרה טוב יותר לקרוא ספר ולדבר עם חברה ,אפילו להפגש עם חבר/ה לא יזמתי ...

איך לאזן את התחומים האלו בחיי ?

אני יודעת שאני צריכה לחיות את חיי ולהרגיש טוב עם עצמי, אבל מרגיש שאין לי כוחות כדי שהם יהיו מספיק כפי שאני רוצה ,ואז במקומות שכן נראה שיפור אני מאוד מתאמצת ולא רוצה לשנות או להתגמש בהם עבור החבר למרות שאני יודעת שהזוגיות הזו יכולה להיות מאוןד טובה ותורמת מה שדברים חברתיים יכולים להיות מאכזבים...

מה לעשות?
    יכול להיות שחוסר האנרגיות ההתלהבות מצב הרוח קשור לגלולות שאני חזרתי ליטול לפני חודשיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין חשק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין חשק - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    31/01/2011

החזרה לגלולות והשינוי ההורמונלי עשויים לחדד מעט את התנודות הרגשיות ותחושות חוסר האנרגיה, חוסר הסבלנות וכד'. בכל מקרה, במקום לתת לנסיבות לנהל (ולתסכל) אותך, כדאי לך לארגן את חייך ע"פ סדרי עדיפויות ואיזונים עליהם תחליטי (בשיתוף עם החבר) מראש ובשיקול דעת - גם אז תאלצי לעשות פשרות וויתורים אבל תחיי איתם (ועם החבר) הרבה יותר בשלום. אם אינך מצליחה בזה, אל תהססי לפנות לשיחה או שתיים עם איש מקצוע. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו