מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא שלי..ירדן05/02/2011
אני לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה או לא אבל פשוט אין לי כל כך את מי לשאול ועם מי להתייעץ... לפני כשלוש שנים היינו בקשיים כלכליים קשים ואמא שלי ניסתה לשים קץ לחייה כיוון שלא יכלה לשאת בלחץ שהיה עליה.. בעקבות הניסיון הזה כל המשפחתה נרתמה ועזרה לנו מאוד , חשוב לי לציין שלדודים שלי יש הרבה כסף אבל הם אגואיסטים וההורים שלי גרושים ..אחרי המקרה הרבה זמן חשבתי וניסיתי להבין איך לא שמתי לב שזה מה שעומד לקרות וזה ליווה אותי תקופה ארוכה.. בחודש האחרון קצת יותר שמתי לב ששוב יש בעיות כלכליות ושאמא שלי חזרה לישון הרבה ולהיות מוטרדת ואני מאוד חוששת ממה שיקרה אני בקושי ישנה בלילה, ואני ילדה בת 17 שמרגישה שהכל תלוי בי..מה עליי לעשות? שאני מנסה לדבר איתה על זה הי אלא נותנת לי סימן או משתפת פעולה כאילו לא רוצה לערב אותי, אבל זה שהיא לא מדברת רק גורם לי להיות מעורבת ריגשית עוד יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמא שלי.. - תגובה
ד''ר אודי אורן06/02/2011שלום ירדן,
הדאגה שלך ברורה.
ברור שאינך צריכה להתמודד עם הקושי לבד.
פניה לבני משפחה היא האפשרות הראשונה שהייתי ממליץ עליה.
פניה לפסיכולוגית/יועצת של בית הספר שלך היא אפשרות שניה, ופניה ללשכת הרווחה בעירך היא האפשרות השלישית שההיתי ממליץ עליה.
חשוב שתערבי אנשים נוספים ו/או אנשי מקצוע במצב שאיתו את מתמודדת.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי לומר לך
לי09/02/2011אני מאוד מזדהה איתך ועם דאגותייך. אני בת בכורה לאמא שחולה נפשית והגיעה למצבים קיצוניים, הוריי גרושים, כך שהנטל והאחריות נפלו בעיקר על כתפיי. רק רציתי לחזק את ידייך ולהגיד לך כל הכבוד על ההתמודדות. תביני שזה לא מובן מאליו שילדה בגילך מתמודדת עם מצבים לא פשוטים שכאלה והמצבים האלו רק יחשלו ויחזקו אותך בסופו של דבר. אל תתייאשי, תנסי לעזור לאימך כמה שתוכלי אבל תביני שהאחריות היא בסופו של דבר שלה. רק היא יכולה לשנות את מצבה באמת, את רק יכולה לנסות לעזור לה -לעזור לעצמה. כמו שייעצו לך כבר- תפני לארגון רווחה, לעובדת סוציאלית, אפילו ל"אנוש" ( חפשי בגוגל) שזה מעין ארגון תמיכה לנפגעי נפש ובני משפחותיהם, אולי בידם לסייע לך. מעבר לכך אם את עצמך נתקלת בקושי נפשי ואת מעוניינת לפרוק, אני מציעה לך להתקשר ל: "ער"ן" טלפון: 1201
מתוקה מאחלת לך ולמשפחתך הרבה בריאות. תהיי חזקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)