פחדים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחדים
    אורית
    10/02/2011

היי לכם לפני שנה וחצי היה לי התקף של תחושה שאני עומדת לאבד את הראיה(או להתעלף) ובאותו ערב ממש נכנסתי לפניקה(יש לציין שכל חיי הייתי בריאה נפשית) ומאז אחרי אין ספור בדיקות בהם חשבתי שיש משהו רפואי הכל נשלל,אני רוצה לציין שמאז אותו המקרה אני לא אותו אדם, אני סגורה יותר מפחדת ונוספו לי פחדים רבים אני לא יוצאת למקומות המון זמן ומעדיפה את הבית(סוג של הגנה) אני יכולה להגיד שאני מפחדת מהמצב שנוצר פשוט מפחדת איך יוצאים ממצב כזה(אלוהים ישמור) ומה קרה פתאום ביום בהיר שנעשתי כך? אני אדם בדרך כלל חזק ופתאום אני בורחת ומתחמקת ומפחדת ונשארת בבית עם התחושות האלו, אני אשמח לתשובה מהירה כי אני....לא יכולה כבר הפחדים גואים בי ואני מנסה להרגיע את עצמי עד שיש יום כזה שזה כבר חזק ממני (תחושות חזקות ופחדים שאני כבר אומרת שאף אחד לא יוכל לעזור לי) תודה לך מראש על הקשבתך דניאלה.(אולי פחד קיומי?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    11/02/2011

את חווה תסמינים שכיחים של חרדה. החדשות הטובות - ניתן להיפטר מזה בקלות יחסית באמצעות טיפול פסיכולוגי קצר מועד אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מנסיוני, במקרים כמו שלך די לעיתים בשתיים-שלוש פגישות (בהן תלמדי "מי נגד מי" ומה עליך לעשות) כדי "לצאת מזה". בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר חיים היקר

אורית
    11/02/2011

איזה כיף לשמוע הלוואי שזה יהיה בקרוב, יש לך להמליץ לי על מטפל בפתח תקווה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר חיים היקר - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    11/02/2011

מדיניות האתר אינה מאפשרת לי להמליץ בפורום על מטפלים ספציפיים. נסי לחפש מטפל באלפונים המקוונים של הפ"י ואיט"ה או צרי איתי קשר טלפוני. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו