מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחדיםאורית10/02/2011
היי לכם לפני שנה וחצי היה לי התקף של תחושה שאני עומדת לאבד את הראיה(או להתעלף) ובאותו ערב ממש נכנסתי לפניקה(יש לציין שכל חיי הייתי בריאה נפשית) ומאז אחרי אין ספור בדיקות בהם חשבתי שיש משהו רפואי הכל נשלל,אני רוצה לציין שמאז אותו המקרה אני לא אותו אדם, אני סגורה יותר מפחדת ונוספו לי פחדים רבים אני לא יוצאת למקומות המון זמן ומעדיפה את הבית(סוג של הגנה) אני יכולה להגיד שאני מפחדת מהמצב שנוצר פשוט מפחדת איך יוצאים ממצב כזה(אלוהים ישמור) ומה קרה פתאום ביום בהיר שנעשתי כך? אני אדם בדרך כלל חזק ופתאום אני בורחת ומתחמקת ומפחדת ונשארת בבית עם התחושות האלו, אני אשמח לתשובה מהירה כי אני....לא יכולה כבר הפחדים גואים בי ואני מנסה להרגיע את עצמי עד שיש יום כזה שזה כבר חזק ממני (תחושות חזקות ופחדים שאני כבר אומרת שאף אחד לא יוכל לעזור לי) תודה לך מראש על הקשבתך דניאלה.(אולי פחד קיומי?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחדים - תגובה
ד''ר חיים היילפרין11/02/2011את חווה תסמינים שכיחים של חרדה. החדשות הטובות - ניתן להיפטר מזה בקלות יחסית באמצעות טיפול פסיכולוגי קצר מועד אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מנסיוני, במקרים כמו שלך די לעיתים בשתיים-שלוש פגישות (בהן תלמדי "מי נגד מי" ומה עליך לעשות) כדי "לצאת מזה". בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חיים היקר
אורית11/02/2011איזה כיף לשמוע הלוואי שזה יהיה בקרוב, יש לך להמליץ לי על מטפל בפתח תקווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ד"ר חיים היקר - תגובה
ד''ר חיים היילפרין11/02/2011מדיניות האתר אינה מאפשרת לי להמליץ בפורום על מטפלים ספציפיים. נסי לחפש מטפל באלפונים המקוונים של הפ"י ואיט"ה או צרי איתי קשר טלפוני. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)