מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחדים ודאגותאורית10/02/2011
שלום !
אני אישה בת 38 לפני 19 שנה איבדתי את אימי יש לי עוד אח שאין בנינו קשר
אני נשואה + ילדה בת 9 חיי הנישואים שלי בכלל בכלל לא משהו.
בעבר אני ובעלי נכנסנו לחובות כלכליים באותה תקופה אבא שלי שהיה בן 80 בערך הדרדר מצבו וביקשנו ממנו שאת הצוואה שהיתה על שמי ועל שם אחי שירשום את החלק
שלי על שם ביתי וכך הוא עשה למרות שהוא רצה מאוד שזה יהייה על שמי.
הוא נפטר לפני כמה שנים .
אני עובדת בעבודה כממלאת מקום כשצריך אני מאמינה תוך שנה שנתיים אקבל קביעות
ואז תוכל להיות לי עבודה קבועה ומסודרת. אני לא אוהבת את העבודה והיא משעממת אותי וזה מתסכל אותי אני מנסה לאהוב אותה בכוח כיוון שזה מקום גדול ובטוח מהרבה
מקומות אחרים ואני יכולה לעבוד שם עד הפנסיה.
אין לי מקצוע וזו בעיה.
נותרתי ללא הורים אין לנו בית משלנו גרים בשכירות אנו אנשים שמשתכרים שכר מינימום
וכמו שאמרתי הנישואים שלי לא בטוחים בכלל,את החצי דירה ירושה ביתי ירשה כמו שסיפרתי כבר ,אין לנו שום חסכונות.
אני יודעת שאם אחד ההורים שלי היה בחיים או אם היתה לי דירה או לפחות הירושה של החצי בית שהיתה אמורה להיות שלי אז היה לי את הביטחון לעבוד במשהו אחר
אתם צריכים להבין שמי שאין לה מקצוע זו בעיה אני רואה נשים שאין להם מקצוע כל שנה שנתיים מחפשות עבודה אין קבוע לטווח ארוך והמקום שאני עובדת יכול לתת לי בטחון אומנם משכורת בכלל לא משהו אבל בטחון כלכלי שלפחות יכנס משכורת כלשהי כל חודש לבנק כמו שאמרתי זה מקום גדול ומסודר משהו ציבורי.
אני גם פוחדת מעוד סיבה אם הייתי בטוחה שאני ובעלי נישאר יחד תמיד ושיהייה לצידי תמיד מישהו שיפרנס גם אז זה היה נותן לי ביטחון.
הפחד שלי שאני כל הזמן אומרת לעצמי שאסור לי לעזוב את המקו ם עבודה אפילו אם אני סובלת שם כי אם חלילה בעתיד נתגרש מה אני יעשה?
לא הורים ,לא בית ,לא עבודה מסודרת ולא משפחה,אני מאוד מוטרדת ולא יודעת מה לעשות אני מאוד מודאגת ולחוצה אין לי יום ואין לי לילה ,אין לי חיים אני חיה מתה.
אם הייתי יודעת שכשביתי תהייה גדולה היא תתן לי את הירושה שמגיעה לי זה גם היה נותן לי תחושת ביטחון אבל מאיפה אני יודעת מה יהייה.
אל תשלחו אותי לשום יעוץ כי אני לא ילך אני רוצה עזרה כאן בפורום.
בברכה ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחדים ודאגות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין11/02/2011הצטערתי לקרוא על כל הבעיות איתן את מתמודדת אבל לא הבנתי בדיוק בשורה התחתונה מה שאלתך - אנא הבהירי במה אוכל לסייע לך כאן בפורום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)