מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד גדולרמי11/02/2011
היי אני סטודנט בן 21, במקור מאזור המרכס ועכשיו עברתי לירושלים.
מאז ומתמיד פחדתי הרבה בעיקר ממחלות וכל כאב קטן היה מתפתח אצלי למשהו גדול ורציני.
באוקטובר עברתי לירושלים (בגלל הלימודים) ומאז הפחדים האלה התעצמו ואני כל הזמן מוצא את עצמי חיי בפחד אחד גדול ממחלות וכל דבר סביבי אני מקשר אותו ישר למחלות.(לפני כן הפחדים היו מופיעים לתקופות קצרות ונעלמים).
נמאס לי כבר מכל התחושות האלה, ואני רוצה לצאת מהלחץ שאני חי בו. אין לי בעיה לשמוע על תרופות(טבעיות, אם יש כאלה) שיוכלו לעזור לו להתגבר על הבעיה.
תודה מראש,
ראמי =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד גדול - תגובה
ד''ר אודי אורן12/02/2011לראמי שלום,
מעבר למקום חדש מעצים - לא פעם - קשיים קודמים. לכן לא מפתיע שמה שהיה לא נעים לפני המעבר, הפך לממש קשה לאחר המעבר.
בהנחה שעברו מספר חודשים מאז המעבר ואתה עדיין סובל, אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדות מהם אתה סובל.
אני ממליץ לך לעשות זאת בין השאר מכיוון שחרדות מסוג זה נשארות - לא פעם - קבועות בחייו של אדם אלא אם כן הוא מתמודד איתן באופן פעיל.
אני מציע לך למצוא מטפל המתמחה ב- EMDR או בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי, שתי שיטות יעילות לטיפול בחרדות מהסוג שתארת.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)