מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאןלשעבר11/02/2011
אני בקשר זוגי שנתיים וחצי
נפרדנו וחזרנו כשנפרדנו היה לנו לא טוב לא ביחד וחזרנו
ובזמן האחרון החבר שלי נורא מעצבן אותי ,הוא כן בחור טוב ,אבל יש בו המון דברים שגורמים לי לחוסר ביטחון בקשר ולמחשבה מה אני עושה שם
יש פחד לעזוב
הוא גם אומר שלא טוב לו ובאמת יצאתי עליו כמה פעמים ורבנו וגם פעמים שלא הייתי שם בשבילו כהגדרתו ... וזה העניין אני לא יודעת אם אני יכולה ,החיים שלו צופנים דברים שאני לא יודעת אם אני רוצה/יכולה להתמודד איתם
הוא כן בחור טוב אבל לא מרגיש לי טוב איתו
מצד אחד רוצה לעזוב אבל מצד שני מפחדת שלא אמצא מישהו כמוהו ושאולי נבין שוב שאולי כן טוב לנו ביחד
למרות שהוא רוצה מישהי שתבין אותו והאמת אני לא יודעת אם אני יכולה לקבל את כל הדפקויות שלו ...
אמרנו שנחשוב על זה בסופ"ש בינתים שלחתי לו 2 הודועות של כמה רע לנו ולא צריך להיות
לא יודעת צה להחליט כיביכול זה מאוד פשוט לעזוב, אבל זה לא כ"כ פשוט בכלל
גם מפחדת שנמשיך אבל יש דברים שבורים בינינו ורק יהיה חמור יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאן - תגובה
ד''ר אודי אורן12/02/2011שלום רב,
אין ספק שאת מציגה דילמה גדולה.
ברור שיש משהו חיובי בקשר, ומצד שני יש קושי שמקשה על קבלת החלטה למסד אותו.
ברור לי ששניכם במצוקה, וכמובן שהקשר גם הוא סובל ממה שקורה בינכם.
אין לי אפשרות לתת לך כיוון לכאן או לכאן, אך מטפל/ת זוגי/ת בהחלט יוכל לעזור במצב שאת מתארת.
כמעט לכל רשות מקומית יש שירות לייעוץ זוגי/משפחתי ליד מחלקת הרווחה.
אני ממליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ ממוקד. בהחלט יכול להיות שתוך מספר פגישות לא רב תוכלי לקבל החלטה שתהיה נכונה עבורך.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)