חרדה מכל דבר ששובר שגרה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה מכל דבר ששובר שגרה
    שיר
    14/02/2011

שלום
    לפני מספר שנים החלה אצלי חרדה לפני טיסות שהתפתחה לכך שלפני כל חופשה או נסיעה לצורך עבודה, גם אם מדובר בנסיעה בארץ אך ליותר מיום, אני חוטפת התקף חרדה שמתבטא בחולשה קיצונית וסחרחורת וחוסר יכולת לתפקד. לאחרונה שמתי לב שמתחילים לי התקפי חרדה כאלו גם לפני עוד דברים שאינם בשגרת היומיום (למשל תכנית ליציאה לבילוי או הזמנת אורחים הביתה). אני יודעת שבתגובתך אקבל המלצה לפנות לטיפול, וכך אני מתכוונת לעשות, אך האם תוכל (בבקשה בבקשה) לתת לי לבינתיים כמה עצות על איך לעבור את הימים הקרובים כאשר כל מה שאני מסוגלת לעשות זה לשכב במיטה. הסבלנות של משפחתי פוקעת ואני זקוקה לתמיכה מיידית.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מכל דבר ששובר שגרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מכל דבר ששובר שגרה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    15/02/2011

את ודאי קראת על התופעה באינטרנט כך שכמה עצות בפורום כגון זה לא ישנו את תחושתך. ההתערבות הקצרה ביותר שיכולה לעשות במיידי הבדל משמעותי בחייך היא שעה של שיחה איתי (וזה כמובן הרבה יותר מעצות בפורום)... אפשרות אחרת, שלא תעשה הבדל משמעותי בחייך אבל תקל עליך מייד, היא טיפול תרופתי בנוגדי חרדה קצרי טווח. אפשרות זו אינה מומלצת בהתחשב בעובדה שטיפול שיחתי יכול לפטור אותך מכל הסיפור הזה בתוך מספר פגישות, אבל היא הפתרון המיידי היחיד מבלי שתצאי מהבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו