מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בקשה?שמעון17/12/2007
שלום יש לי בעיה קטנה תמיד נגיד שאני הולך בחוץ וזה מטייל לא יודע למה אני מתבייש שאנשים מסתכלים עלי אין לי בטחון אפשר לקורא לזה ככה ולפעמים שאני עובר מול אנשים אני מזה מתרגש ומרגיש שאני עומד ליפול כאילו הנשמה יוצאת לי מהגוף עכשיו ואני מרגיש שאני חייב לשבת מה זה יכול להיות? ואיך אפשר להרים את בטיון גם החברים אני מתבייש לדבר לידם וזה לא כול כך לפעמים אני הולך למקומות ואני רוצה לדבר להוציא מילים לדבר עם כולם אבל אני פוחד שהם יגידו לי מה אתה רוצה אתה וכל זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לשמעון
ד''ר חיים היילפרין18/12/2007אתה סובל מחרדה, חביבי. מדובר בתופעה שכיחה מאד, וניתן "להחלים" ממנה לגמרי בטיפול נכון. הטיפול המומלץ על ידי הוא טיפול פסיכולוגי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. אני מטפל בגישה זו, וברוב המקרים מטופלים חווים הקלה משמעותית תוך חמישה עד עשרה מפגשים. ניתן לקבל גם טיפול תרופתי (באמצעות פסיכיאטר) אך אני ממליץ על אפשרות זו רק במקרים שבהם המטופל חרד מכדי להיעזר ביעילות בטיפול הפסיכולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)