חרדה קשה- תרופות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה קשה- תרופות
    א
    21/02/2011

שלום, אני סובל מחרדות קשות בעיקר חרדה חברתית ולאחר ניסיונות כושלים עם SSRI SNRI ועוד כמה תרופות מירו וריספונד למשל.. אפשר להגיד שנשארו רק "הממכרות" בנזודיאזפינים, אוטרקס, דרלין, סורבון.. (אלו בערך נשארו הבנתי)
    אני לוקח כרגע מעל שנה קסאנגיס שכיום (בין חצי שנה לשנה) הוא כבר על מינון גבוה 2-3 מ"ג ביום (הוא עוזר אך לא תמיד ולא בצורה מספקת ממש) לפעמים מרוב ייאוש אני נאלץ לקחת יותר מינון כמו 4 מ"ג או פשוט לסבול מחרדה (אומנם חלשה-בינונית) כי ההשפעה נוגדת חרדה עובדת..

השאלה שלי: האם כדי לנסות את התרופה "החלשה והפחות ממכרות" שציינתי סורבון? האם הוספת דרלין או אוטרקס במצבי חרדה קשים (שהקסאנגיס לא כ"כ עוזר) יכולה להועיל? או מעבר מקסאנגיס לאוטרקס והאם אוטרקס בכלל ממכר וממכר פחות מקסאנגיס? בבקשה תענו לי על כל השאלות האלו זה חשוב מאוד תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה קשה- תרופות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה קשה- תרופות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    21/02/2011

שלום רב,
    אני מציע לך להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בך. התשובות לשאלותך תלויות במספר רב של גורמים שרק רופא המכיר אותך ואת תגובותיך לתרופות שונות יוכל לענות באופן רציני.
    אני ממליץ לך בחום להוסיף לטיפול התרופתי אותו אתה לוקח גם טיפול פסיכולוגי. השילוב ביניהם הינו דרך הטיפול היעילה ביותר בחרדות מסוגים שונים. מטפל המתמחה בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי ו/או ב-EMDR יהיה המטפל המומלץ עבורך.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההצעה אבל..

א
    21/02/2011

לא עניתי לי על השאלות בסוף.......... זה חשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההצעה אבל.. - תגובה

ד''ר אודי אורן
    21/02/2011

שלום רב,
    מכיוון שזה חשוב, אני לוקח את שאלותיך בשיא הרצינות.
    מכיוון שאני לוקח אותן ברצינות ורוצה לתת לך תשובה מקצועית, אני מפנה אותך למי שיכול לעשות זאת - הפסיכיאטר המטפל בך. לתת לך המלצות על בסיס המידע שיש לי יהיה חסר אחריות מבחינתי.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה רבה לך בכל מקרה

א
    23/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו