חרדת נטישה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה
    יעל
    24/02/2011

אני אשה כבת 43, אלמנה מזה 13 שנה וחיה כיום בזוגיות שניה, כ 3 שנים. (לא חיים יחד אך נמצאים הרבה יחד)
    אני סובלת מאד מחרדות. חוסר אמון. פחדים. אני בזוגיות טובה מאד כיום אך אני מעיבה עליה עם החרדות שלי. פוחדת שיגמר ומדברת על כך לעיתים קרובות. למזלי בן זוגי סבלני מאד כלפי, מבין ותומך. אך נמאס לי כבר להעלות את הפחדים ולהיחשף להתנהגויות שמביעות חרדה. אין לי סיבה לחשש אך בכל זאת אני חרדה באופן כמעט תמידי, גם אם איני מדברת על כך.
    מלבד זאת, לעיתים אני מתעוררת בלילה, נזכרת בבעיה כלשהי ומיד הדופק עולה ונהיה לי חם בכל הגוף. הלב מתחיל לפעום חזק ורק לאחר נשימות אני מצליחה להסדיר את הדופק ולהירגע. ולעיתים אני ממש נכנסת לסוג של מעין היסטריה פנימית, פחד נוראי מציף אותי ואני יכולה לשכוח מלחזור ולישון באותו הלילה.
    הייתי בטיפולים פסיכולוגיים בעבר, ואף תקופה מסויימת לאחרונה ואני נתקלת בזה אמנם פחות אך לא עבר לחלוטין.
    אשמח לשמוע אם יש רעיון כיצד להתגבר.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    25/02/2011

תחושתי מתאורך היא שהטיפולים הפסיכולוגיים שעברת סייעו לך במידה להתמודד עם הטראומה, הפחדים וחוסר האמון, אבל לא טיפלו באופן ממוקד בתסמיני החרדה שאת מתארת. הרעיון הטוב ביותר כיצד להתגבר הוא לפנות לטיפול ייעודי בחרדה אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מנסיוני, טיפול שכזה יכול לסייע לך להיפטר מתסמיני החרדה בתוך מספר פגישות. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו