מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה לחברנוית26/02/2011
שלום,
מדובר בבחור בן 28 חבר של הבת שלי,איבד את אימו בגיל 18 , אין לו אחים והוא לא בקשר עם אבא שלו,ההורים התגרשו כשהיה בן 3.
הם מכירים כ -3 שנים ,עברו לגוריחד לפני מספר חודשים הבחור לא עובד בצורה רציפה, לפי ההכרות שלי איתו יש לו המון מחסומים רגשיים ניסתי לדבר איתו מספר פעמים אבל הפעמים היחידות שהצלחתי היו רק טלפוני ולא פנים מול פים ,לאחר התלבטות הבת שלי החליטה לחזור הביתה ולעזוב ,היום היא הלכה לדירה לקחת את הדברים ו 4 שעות בערך הם דיברו ובכו,יש לציין שהוא מאוד תלותי בביתי והוא לא מוכן ללכת לשום עזרה או יעוץ פסיכולוגי ולדבריו רק ביתי מבינה ויכולה לעזור לו,היא הצעה שהם ילכו ביחד ליעוץ אבל הוא פשוט מסרב בתוקף,
מה ניתן לעשות איך אפשר לשכנע אותו בכל אופן שילך אם לא בשביל הקשר הזה אולי לקשר הבא שהיה לו,אני כאם התחננתי לפניו אבל אני לא ממש מצליחה לחדור את החומה שהוא הקים סביבו ,המשפחה הקרובה לו ( דודים ובני דודים) לא ממש רואים את המצב לאשורו .
הדבר המפחיד ששמעתי היום שכל השבוע ( כי ביתי חזרה הביתה ביום שישי שעבר) הוא לא יצא מהבית וכיוון שהוא ידע שהיא מגיעה היום הוא לא ישן כל הלילה ,היו כמה בקבוקי שתיה וכל הדירה נראתה זוועה לפי מה שביתי ראתה,שאלו בהחלט סימנים מדאיגים
אנא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה לחבר - תגובה
ד''ר חיים היילפרין26/02/2011הדאגה שלך מוצדקת אבל לדאבוני בפועל את ובתך אינן יכולות לעשות דבר לסייע לבגיר שאיננו מעוניין לטפל בעצמו. כל מה שאתן יכולות לעשות הוא לעודד אותו לגשת לטיפול ואם אינו עושה כן להתנות את המשך הקשר עם בתך בפנייה לטיפול. אם גם זה לא עוזר - כפי שכתבת - לא נותר לבתך (ולך) אלא להפרד ממנו לשלום, להתאבל ולעבור הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)