המשך לתגובתו של ד"ר הלפרין

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• המשך לתגובתו של ד"ר הלפרין
    יעל
    27/02/2011

שאלתי אותך בשבוע שעבר שאלה בנוגע לחרדות וענית לי שיש טיפול ממוקד לבעיה. אני ממש מסכימה ורוצה לשאול היכן אני יכולה למצוא את הטיפול שהמלצת עליו? דרך קופ"ח? יש מישהו מסוים? אני ממש רוצה לטפל וזה דחוף כי אני עלולה לחבל בזוגיות שלי.
    הנה התשובה שנתת כדי שתבין על מה מדובר:
    "..תחושתי מתאורך היא שהטיפולים הפסיכולוגיים שעברת סייעו לך במידה להתמודד עם הטראומה, הפחדים וחוסר האמון, אבל לא טיפלו באופן ממוקד בתסמיני החרדה שאת מתארת. הרעיון הטוב ביותר כיצד להתגבר הוא לפנות לטיפול ייעודי בחרדה אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מנסיוני, טיפול שכזה יכול לסייע לך להיפטר מתסמיני החרדה בתוך מספר פגישות. בהצלחה!"
    המון תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לתגובתו של ד"ר הלפרין - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    28/02/2011

את יכולה לבקש הפנייה בקופ"ח לפסיכולוג קוגניטיבי התנהגותי, בתקווה שיש כזה בין נותני השירות לקופה, או לחפש באתרים המקוונים של איט"ה או הפ"י אחר פסיכולוגים פרטיים, כמוני, באזור מגורייך. כמדיניות האתר, איני יכול לפרסם בפורום המלצות למטפלים ספציפיים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו