מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות נראה לייוסי28/02/2011
אני קורא הרבה באינטרנט עיתונים וכו... ורואה שומע שהורים פוגעים בילדים שלהם עכשיו לי יש ילדה בת שנה עוד מעט וני מטורף עליה שאין אהבה כזאת הבעיה שלפעמים נגיד אני מחזיק אותה או משהו כזה ישר אני נזכר בהורים שפוגעים בילדים שלהם באלימות ומפחד שגם לי יקרה דבר כזה וישר שעולות לי המחשבות האלה אני כועס על עצמי וחושב שאני משוגע אני מאוד מיואש מכל המחשבות האלה ולא יודע מה יש לי אולי אני רואה או קורא יותר מידי זה ממש מכניס אותי לבאסה רצינית שמה אני יכול לפגוע חלילה בילדה שלי מקווה שזה נורמלי ועוד אנשים כמוני רק לצורך העניין אני ממש אוהב את ילדה שלי ומרגיש שאני כל הזמן מתנצל על המחשבות שלי אבקש תשובה דחוף תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות נראה לי - תגובה
ד''ר חיים היילפרין01/03/2011אתה חושב את המחשבות האלה דווקא בגלל שאתה אוהב כל כך את בתך והמחשבות נתפסות בעיניך כמטורפות וכאסורות בתכלית... התופעה שכיחה למדי ואם הדבר מציק לך גש למספר פגישות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, במקרים כמו שלך די לעיתים בשיחה אחת כדי להסביר לך את הדינימיקה הזו לאשורה וכיצד נפטרים ממנה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור ופרט אחרון
יוסי01/03/2011זה שגם אני כל הזמן מנסה להילחם עם עצמי ולהפסיק את מחשבות האלה לא אומר שאני משוגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה דוקטור ופרט אחרון - תגובה
ד''ר חיים היילפרין02/03/2011ממש לא. זה רק טבעי שתלחם להפסיק את המחשבות האלו. (אבל זכור מתשובתי לעיל שדווקא המאמץ שלך שלא לחשוב עליהן מוודא שתחשוב עליהן...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)