לבד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• לבד
    אני
    03/03/2011

אני לא יודעת אם זה הפורום, אבל אני מרגישה לבד. כן יש חברים שאומרים שאפשר להתקשר ולדבר ורוצים לעזור, וכן יוזמת ולפעמיפ גם יוזמים איתי. אבל בערבים חמישי/שישי אני לרוב לבד ומרגיש שאין לי עם לבלות כי אנשים מעדיפים אנשים אחרים סדריי עדיפויתו ואילוצים וזה מובן אבל עדין הרגשה של בדידות. מה באפשרותי לעשות? גם אם היה יום טוב וכל היום היתיי עסוקה ועם אנשים ויודעת שמחר בבוקר אני כן אראה חברה ,או אפילו אם לא יש דברים שאני רוצה לעשות עם עצמי, ומחכה לדברים ביום המוחרת לעשות, אבל האכזבה עצמית ששוב ערב, ואני לבד בבית במקום לצאת לבלות.בעיקר כשביום המחרת אין את מגבלת הזמן...
    צעירה בשנות ה20

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבד - תגובה

ד''ר אודי אורן
    06/03/2011

שלום רב,
    די ברור לי שעצות לגבי מה כדאי לעשות (לייזום, להציע, להתקשר וכו') כבר קיבלת מספיק, כך שאני משער שיש משהו שבולם אותך.
    אני מעריך שמספר פגישות עם מטפל EMDR או מטפל התנהגותי - קוגניטיבי עשויות בהחלט לעזור ולשבור את המחסום שאיתו את מתמודדת.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו