מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבדאני03/03/2011
אני לא יודעת אם זה הפורום, אבל אני מרגישה לבד. כן יש חברים שאומרים שאפשר להתקשר ולדבר ורוצים לעזור, וכן יוזמת ולפעמיפ גם יוזמים איתי. אבל בערבים חמישי/שישי אני לרוב לבד ומרגיש שאין לי עם לבלות כי אנשים מעדיפים אנשים אחרים סדריי עדיפויתו ואילוצים וזה מובן אבל עדין הרגשה של בדידות. מה באפשרותי לעשות? גם אם היה יום טוב וכל היום היתיי עסוקה ועם אנשים ויודעת שמחר בבוקר אני כן אראה חברה ,או אפילו אם לא יש דברים שאני רוצה לעשות עם עצמי, ומחכה לדברים ביום המוחרת לעשות, אבל האכזבה עצמית ששוב ערב, ואני לבד בבית במקום לצאת לבלות.בעיקר כשביום המחרת אין את מגבלת הזמן...
צעירה בשנות ה20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לבד - תגובה
ד''ר אודי אורן06/03/2011שלום רב,
די ברור לי שעצות לגבי מה כדאי לעשות (לייזום, להציע, להתקשר וכו') כבר קיבלת מספיק, כך שאני משער שיש משהו שבולם אותך.
אני מעריך שמספר פגישות עם מטפל EMDR או מטפל התנהגותי - קוגניטיבי עשויות בהחלט לעזור ולשבור את המחסום שאיתו את מתמודדת.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)