בעיה,

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• בעיה,
    עדי
    19/12/2007

שלום לך חיים,
    יש לי בעיה שכל פעם שאני יוצאת בד"כ בלילה, אני יוצאת למקומות רועשים למקומות המונים אני מתחילה להרגיש מוזר, זה הרגשה שאני לא בידיוק יכולה להסביר מהי זה רק אני מבינה אף אחד לא מבין אותי כ"כ אבל אני פשוט מרגישה שאני נמצאת בתוך חלום כיאלו שאני מנותקת מכולם וכיאלו אחרי זה אני ישכח הכל, ואני מרגישה נורא רע בפנים, זה משהו מוזר שקורה לי הרבה כשיש רעש או בחושך זה גם קורה לי אבל לא בלילה כשאני ישנה אלא כשאני יואת בלילה ויש אורות חלשים ברחוב והרבה רעש ואנשים אני מתחילה להרגיש את זה, פעם אחת זה קרה לי והתחלתי לבכות כי ממש הרגשתי רע ומוזר ואחותי שטפה לי את הפנים במים קרים קרים ואחרי כמה שניות זה עבר, בקיצור אני מקווה שאולי אתה תבין מזה אומר..ותגיד לי מה עושים עם זה?<
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון

ד''ר חיים היילפרין
    19/12/2007

לתחושה המוזרה הזו קוראים חרדה... ומה שצריך לעשות זה פשוט לגשת לטיפול. מדובר בתופעה שכיחה מאד, וניתן "להחלים" ממנה לגמרי בטיפול נכון. הטיפול המומלץ על ידי הוא טיפול פסיכולוגי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. אני מטפל בגישה זו, ובמקרים כמו שלך את עשויה לחוות הקלה משמעותית תוך שניים-שלושה מפגשים. ניתן לקבל גם טיפול תרופתי (באמצעות פסיכיאטר) אך איני ממליץ על אפשרות זו במקרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו