חרדה ולחץ

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה ולחץ
    מירי
    09/03/2011

שלום
    אני צעירה בתחילת שנות ה20. יש חרדת בחינות ושאני נמצאת ממש בלחץ מבחינה, כי אני מפחדת מאוד מהכישלון. ותמיד הוצאתי ציונים נמוכים לכן הלחץ והחרדה גוברים.
    יש לי גם לחץ בכלל בחיים גם בזמן נהיגה.
    מה הטיפול שיכול לעזור לי? על מנת להוריד לחץ ולהעלות ציונים בבחינות?
    האם טיפול בהרפייה יכול לעזור? יש את זה במסגרת קופות החולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ולחץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ולחץ

מיכל בלום
    14/03/2011

מירי שלום,

מה שאת מתארת נשמע בהחלט כחרדות שונות. כיום ניתן לטפל בחרדות בצורה יעילה ביותר ואחוזי ההצלחה מאוד גבוהים - במיוחד בטיפולי cbt - טיפול התנהגותי קוגניטיבי. את יכולה לפנות לקופת החולים ולבקש רשימת מטפלים העובדים איתם האזור מגורייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה ולחץ - תגובה

ד''ר אודי אורן
    14/03/2011

למירי שלום,
    חשוב שתפני לטיפול כדי להתמודד ולפתור את הבעיות שאת מתארת. חשוב שתעשי זאת בשלב זה בחייך כדי שתוכלי להמשיך ולהתפתח ולממש את כל יכולותייך.
    הטיפולים שיוכלו לעזור לך הם טיפולים פסיכולוגיים ממוקדים כמו טיפול התנהגותי - קוגניטיבי וטיפול EMDR. טיפול בהרפיה הוא טיפול "מקומי" ולכן היעילות שלו מוגבלת. כמעט לכל קופת חולים יש היום מערך לטיפול פסיכולוגי. כשאת פונה אליהם בקשי מטפל המתמחה באחת מהשיטות הנ"ל.
    יש אפשרות להתגבר על הקשיים שתארת.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו