סחרחורות דחוףףף

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סחרחורות דחוףףף
    אורית
    14/03/2011

הייי,לפני כחודשיים וחצי לא הרגשתי טוב במכללה בה אני לומדת והתעלפתי,הרשתי כזאת חסרת אונים שם וזה היה נורא,מאז כל היום יש לי סחרחורות וכאבי ראש חזקים ואני נורא פוחדת..שאני הולכת למקומות,או אפילו עמידה בתור בסופר יש לי סחרחורת ולפעמים אני פשוט בורחת.שלא נדבר על המכללה שלשם אין לי אומץ לחזור(ניסיתי והסחרחורות הופיעו)
    עלי לציין שגם שאני בבית פוקדות אותי סחרחורות כך שאינני יודעת אם זה קשור ללחץ וחרדה או שיש לי משהו פיזי...
    הפסקתי ללמוד,לעבוד הכל השתבש לי אני לא יודעת מה לעשות חייבת עזרה
    תודה מראש אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות דחוףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות דחוףףף - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    14/03/2011

למרות שאת מתארת תסמינים קלאסיים של חרדה ומצוקה נפשית, עליך לעבור תחילה בדיקות רפואיות לשלילת בעיה רפואית. בכל מקרה, ובהנחה (הקרובה לוודאות) שהממצאים יהיו שליליים (= אין בעיה רפואית), אני ממליץ לך לפנות בהקדם לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, במקרים כשלך די לעיתים בפגישה או שתיים (שבהן תלמדי על התופעה וכיצד להתמודד איתה) כדי להביא להקלה של ממש שתאפשר לך גם לחזור לספסל הלימודים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו