מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורות דחוףףףאורית14/03/2011
הייי,לפני כחודשיים וחצי לא הרגשתי טוב במכללה בה אני לומדת והתעלפתי,הרשתי כזאת חסרת אונים שם וזה היה נורא,מאז כל היום יש לי סחרחורות וכאבי ראש חזקים ואני נורא פוחדת..שאני הולכת למקומות,או אפילו עמידה בתור בסופר יש לי סחרחורת ולפעמים אני פשוט בורחת.שלא נדבר על המכללה שלשם אין לי אומץ לחזור(ניסיתי והסחרחורות הופיעו)
עלי לציין שגם שאני בבית פוקדות אותי סחרחורות כך שאינני יודעת אם זה קשור ללחץ וחרדה או שיש לי משהו פיזי...
הפסקתי ללמוד,לעבוד הכל השתבש לי אני לא יודעת מה לעשות חייבת עזרה
תודה מראש אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סחרחורות דחוףףף - תגובה
ד''ר חיים היילפרין14/03/2011למרות שאת מתארת תסמינים קלאסיים של חרדה ומצוקה נפשית, עליך לעבור תחילה בדיקות רפואיות לשלילת בעיה רפואית. בכל מקרה, ובהנחה (הקרובה לוודאות) שהממצאים יהיו שליליים (= אין בעיה רפואית), אני ממליץ לך לפנות בהקדם לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, במקרים כשלך די לעיתים בפגישה או שתיים (שבהן תלמדי על התופעה וכיצד להתמודד איתה) כדי להביא להקלה של ממש שתאפשר לך גם לחזור לספסל הלימודים. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)