מחשבות רעות מאוד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מחשבות רעות מאוד
    אנונימי
    14/03/2011

יש לי יותר מידי מחשבות רעות.כל כך הרבה,אני אפילו לא יכול לספור אותן.אני נזכר במחשבות שפחדתי מהן בעבר ומתחיל לפחד מהן שוב.אני נזכר בכל-מיני דברים שגרמו לי לדיכאון ופתאום הם מתחילים לגרום לי לדיכאון.אני נזכר בכל מיני מחשבות רעות שקראתי עליהן,ואז אני מתחיל לדמיין אותן ואני נכנס לפחדים(אני לא באמת מפחד,אבל בגלל ששמעתי שמישהו מפחד אני מתחיל להרגיש רע מהמחשבות)...או מחשבה נוספת שיש לי את כל המחלות והפחדים האפשריים בעולם,ואני מרגיש מאוד רע...מה לעשות?יש יותר מידי מחשבות רעות,אני לא יודע מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות רעות מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות רעות מאוד - תגובה

ד''ר אודי אורן
    14/03/2011

שלום רב,
    התשובה לפנייתך הקודמת כוללת את תגובתי לפניה הנוכחית. מצטער על האיחור בתגובה.
    אני קורא שאתה במצוקה משמעותית וממליץ לך לפנות לקבלת עזרה בהקדם.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו יוכל לעזור לי?!אני בספק....

אנונימי
    15/03/2011

זה לא שאני נמצא בחרדה אחת והכול טוב ויפה,אני מדבר על עשרות חרדות מכל הסוגים(אם פעם פחדתי מסכיזופרניה,אז כל המחשבות שפחדתי מהן - קראתי על הסכיזופרניה והתחלתי לדמיין את המחשבות,ואז גם התחלתי להסתכל על העבר שלי ולחפש קריטריונים של סכיזופרניה,וכמובן שמצאתי,אז זוהי חרדה אחת.אחרי זה פחדתי מפיצול אישיות,כי אני תמיד מדבר עם עצמי בגוף שני בלב,ואז פחדתי מדה פרסונלזיציה,ואז מהכמויות שבעולם או מדברים שבלתי-אפשרי לעשות אותם,והיו לי מחשבות כאלה ששום דבר לא טוב כולל אני ואז התחלתי לחשוב כמה דברים יש והרגשתי אי-נוחות ועוד חרדות ודברים שגורמים להרגשה רעה,אפילו של אנשים אחרים(נגיד קראתי על חרדה של מישהו או מישהו סיפר על חרדה שלו,אז אני גם מתחיל לדמיין את המחשבות שלו ולפעמים אפילו מתחיל לפחד גם כן).בקיצור יותר מידי חרדות.כמובן שהרבה זמן ביום אני מרגיש טוב,ללא חרדות,אבל אני יכול להרגיש דיכאון נוראי מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד מבינה לליבך...לצערי

גימל
    15/03/2011

האם אתה מטפל בעצמך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לך יש מחשבות רעות....?ולא,

אנונימי
    15/03/2011

אני לא מטפל בעצמי....אני מפחד עדיין להתחיל,ובנוסף אני לא יודע מאיפה להתחיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מחמיר,אלוהים ישמור.....עכשיו

אנונימי
    16/03/2011

גרמתי לעצמי פתאום לחשוב שהתעללו בי מינית.לא יודע איך אני מגיע לדברים האלו,כנראה בגלל הפחד הגדול מפיצול אישיות ובנוסף קראתי על חרדה של מישהו מזה שהתעללו בו מינית.מה אני אעשה,עכשיו אני מתפקד כמו מישהו שבאמת עשו לו את זה(אני מרגיש דיכאון כאילו באמת עשו לי את זה)......יש לי פחד אדיר שיתחיל לי פיצול אישיות........יש סיכוי כזה?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מחמיר,אלוהים ישמור.....עכשיו - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    17/03/2011

אין סיכוי... ועכשיו, קרא שוב את תשובתו של ד"ר אורן - ופנה לטיפול. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל קראתי על פיצול אישיות שהגורמים

אנונימי
    17/03/2011

לו הם למשל התעללות מינית בילדות.בעקבות כך שקראתי על חרדה של מישהו מזה שהתעללו בו מינית(חרדה פוסט טראומטית)עכשיו גם לי נכנסה המחשבה הזו וקבעתי שהתעללו בי מינית,למרות שזה לא קרה(אני מדמיין את המחשבה שמתעללים בי מינית,חושב שהמחשבה הזו באמת קרתה ואז אני מרגיש דיכאון,כאילו זה באמת קרה).יש לי בעיה,עכשיו אני מרגיש פחד כאילו זה באמת קרה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל קראתי על פיצול אישיות שהגורמים - תגובה

ד''ר אודי אורן
    20/03/2011

שלום,
    אתה יכול להמשיך לסבול או לפנות לטיפול.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול. חבל שתמשיך לסבול כל כך.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו