מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לכל החרדתייםגימל15/03/2011
רציתי לדעת באמת עם יד על הלב
יש פה מישהו שהצליח להרפא מהחרדות שלו?
אני סובלת מהן כבר כ12 שנים,מטופלת בכדורים
עם השנים ניסיתי כל טיפול שקיים כמעט לדעתי,עשרות אלפי שקלים
החל מטיפול פסיכולוגי,דיקור,שיאצו,אירידיאולוגיה,מכון אורה גולן,טיפול נשימתי ועוד
עכשיו אני בטיפול היפנוטי
לצערי שום טיפול לא עוזר לי,ועם השנים החרדות רק גוברות ומקבלות משמעות חזקה יותר
אני אמנם תודה לאל מתפקדת,עובדת במשרה מלאה וחשובה,לומדת תואר שני
אבל לא טוב לי
אני ממש נואשת,האם כל החיים אאלץ לחיות ככה?
קשה לי מאוד
אשמח לדעת אם מישהו הצליח באיזשהוא סוג של טיפול
כולם מבטיחים הרים וגבעות ואף אחד לא באמת מצליח לעזור לי
אני אאמין רק למישהו כמוני שבאמת הצליח לצאת מזה
תודה ורק בריאות לכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לכל החרדתיים - תגובה
ד''ר אודי אורן16/03/2011שלום רב,
טיפולים פסיכולוגיים מסוג התנהגותי - קוגניטיבי ו-EMDR הוכיחו את עצמם בטיפול בחרדות, לא פעם בשילוב של טיפול תרופתי.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לכל החרדתיים - תגובה
ד''ר חיים היילפרין17/03/2011רוב הסיכויים שלא תקבלי תשובות רבות מקוראים מאחר ומדובר כאן בפורום מומחים המספקים תשובה מקצועית לשאלות ולא בפורום תמיכה. עם זאת, כמי שטיפל לאורך השנים במאות מטופלים הסובלים מחרדה, אני יכול לומר לך שרובם המכריע חווה הקלה משמעותית וקבועה לאחר מספר פגישות לא רב (בין אחת לעשר), מרביתם ללא טיפול תרופתי. עם זאת, היו לי כמובן גם כמה מטופלים חרדתיים להם לא הצלחתי לסייע ממש (אם כי גם אלה חוו הקלה משמעותית בטיפול תרופתי). אני סקרן לראות אם אוכל לחולל שינוי (תרגום פשטני לביטוי to make a dent) בדפוס הצמית וחסר המרפא שאת מתארת - אשמח לפגוש אותך לפגישה אחת שבא אנסה את הפרספקטיבה שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)