חרדה מלקיחת תרופה אנטי-פסיכוטית.

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה מלקיחת תרופה אנטי-פסיכוטית.
    אוקי
    17/03/2011

שלום רב ותודה על תשומת הלב.

אני בן 19 וקצת.
    הפסיכיאטרית טוענת שיש לי OCD על רקע פסיכוטי, אך לאחרונה היא טוענת, שככל הנראה, אני סובל בנוסף - מסכיזופרניה, אך היא איננה בטוחה ולא רוצה לקבוע עובדות לפני שהאבחון הפסיכודיאגנוסטי שערכו לי - יאושש את אבחנתה.

הפסיכיאטרית הנפיקה לי כדור נוסף, ריספרדל 2 מ"ג, בנוסף לסרוקסט (פאקסט) - 40 מ"ג.
    כאשר לקחתי את הכדור החדש, הריספרדל, סבלתי מהתקף חרדה כבד: היה לי קר, ראיתי מטושטש, הרגשתי "מעולף", רציתי לישון, בכיתי, ליבי פעם בחוזקה והוצף בכמויות אדירות של פחד - שקשה לי לתאר במילים.

לנוכח הפיסקה הקודמת, הפסיכיאטרית החליטה להפסיק מיידית את השימוש בריספרדל ולהתחיל טיפול בכדור ששמו סוליאן. הבעיה היא, שאני פוחד כל כך להשתמש בכדור החדש, בגלל אותו אירוע, שלו גרם הריספרדל.

הידיעה שאני זקוק לתרופה אנטי-פסיכוטית ושאינני מסוגל לקחת תרופות מסוג זה ללא חשש מוקדם - גורמת לי לסבל רב.

מה עליי לעשות?

תודה על תשומת הלב, שוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מלקיחת תרופה אנטי-פסיכוטית. - תגובה

ד''ר אודי אורן
    20/03/2011

לאוקי שלום,
    חשוב מאד שתהיה בקשר רצוף עם הפסיכיאטרית המטפלת בך, תשתף אותה במה שקורה לך, תתייעץ איתה ותקבל את תמיכתה.
    בנוסף הייתי ממליץ על טיפול פסיכולוגי שילווה ויתמוך בך בתהליך הלא פשוט שאיתו אתה מתמודד. טיפול כזה יוכל לתת לך בנוסף לתמיכה ולידע בנוגע לתהליך שבו אתה נמצא, גם כלים התנהגותיים - קוגניטיביים שיוכלו לעזור לך להתמודד עם החרדות שאותן אתה חווה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו