מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ! אני צריך עזרה או יעוץsaam24/03/2011
אני בחור בן 29 שעזבתי את עבודתי לאחרונה, ואני מחפש עבודה חדשה אבל יש לי בעיה שאני לא מסוגל לשבת עם אנשים ולהתחיל לדבר איתם אני נלחץ מהר ומתחילות להיות לי דפיקות לב חזקות וגם אני מתחיל לגמגם והתופעה הזאת אצלי כבר הרבה שנים , לפני חצי שנה בערך נסעתי לחו"ל לבד ופתאום כשעליתי על המטוס התחיל אצלי התקף חרדות שהתלווה עם דפיקות חזקות של הלב ולא יכולתי לשלוט בעצמי הרגשתי שאני הולך להקיא, ההתקף נמשך כמה דקות אחרי ההמראה לאט לאט זה נעלם בזמן הטיסה אחרי כמה חודשים נסעתי עם חבר לחו"ל לא היו לי התופעות האלו בכלל זה מוזר לי, יש עוד דבר שאני עובר אותו גם לפעמים שאני בנסיעה ברכבת ומתחיל לנמנם ולהירדם אני פתאום נבהל ומתעורר אחרי שניה שנרדמתי, ואני סובל מחוסר ריכוז ומחוסר שינה לפעמים ואני כל הזמן עייף, לפני שבוע הזמינה אותי מישהיא אחראית בעבודה לשיחה איתה , איך שהתישבתי מולה התחילו אצלי דפיקות לב מאוד חזקות והיה לי קשה להוציא מילים מהפה אני לא יודע למה קורה לי את זה כל פעם הידיים שלי התחילו לרעוד והבעיה שאני לא מפחד מכלום אין לי מושג למה קורה לי דבר כזה , הדבר הזה כל הזמן מציק לי בחיים עכשו אני מחפש עבודה חדשה וממש קשה לי עם זה כי אני יודע שאני הולך לעבור את זה עוד פעם בראיון עבודה שאני הולך לדבר על עצמי או לדבר עם אחראי כלשהו , יהיה לי דפיקות חזקות בלב ומתחיל לגמגם ולא אהיה מרוכז, והבעיה שאני מסוגל להרבה ואני בן אדם בעל השכלה גבוה ואני מסוגל לעשות הרבה עם עצמי ואני לא עושה זאת כי אני נמנע מלהגיע למצבים כאלו! כשאני בקרבת חברים ממש קרובים אלי זה לא קורה אבל כשאני בקרבת אנשים שאני לא מכיר כולכך זה קורה אותו דבר!
ופעם אחת גם ישבתי סתם מול המחשב התחילה אצלי הבעיה דפיקות חזקות בלב ורעד הרגשתי שאני הולך לאבד שליטה על עצמי ! הרגליים שלי רעדו והיה לי קר ברגליים ובידיים והייתי חייב לצאת מחוץ לבית בכדי שזה יעבור לי אחרי כמה דקות שאני מנסה לא לחשוב על זה ! אז זה עובר. מה אני יכול לעשות על מנת להתגבר על החרדות האלו!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום ! אני צריך עזרה או יעוץ - תגובה
ד''ר חיים היילפרין25/03/2011...לגשת לטיפול. הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
saam25/03/2011יש לי בעיה מהילדות עם תפקוד בלוטות התריס זה יכול להיות גם סיבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין25/03/2011כן, כגורם רקע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)