חרדות ופקסט

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות ופקסט
    קרין
    29/03/2011

שלום רב

כמעט שלושה חדשים עברו מאז שהתחלתי לקחת פקסט. יש לציין כי אני לוקחת חצי כדור (כדור שלם עושה לי בחילה נוראית). שאלתי היא האם זה הגיוני שאני עדיין סובלת מהתקפי חרדה? רוב הזמן אלו התקפים קלים הכוללים סחרחורות שניתן להעלים מהן עין וקושי כמעט יומיומי בנשימה. מה שיותר מלחיץ זה שקרה לי מספר מקרים בהם הרגשתי כי אני הולכת להתעלף, כבר התחלתי לראות שחור והרגשתי שהלב שלי עוד שנייה פוסק. האם זה הגיוני שעדיין יהיו לי כאלה התקפים לאחר שלושה חודשים של טיפול?

אודה לכם אם תענו לי במהרה
    תודה. קרין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות ופקסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ופקסט - תגובה

ד''ר אודי אורן
    29/03/2011

לקרין שלום,
    התופעות שאת מתארת אינן סבירות אם את לוקחת תרופה שמתאימה לך ובמינון שמתאים לך. אני מציע לך לפנות לפסיכיאטר המטפל בך ולהסביר לו את המצב. שינוי המינון או שינוי התרופה עשוי לעזור.
    בנוסף, אני רוצה להמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי. השילוב בין טיפול פסיכולוגי ממוקד (EMDR או טיפול התנהגותי - קוגניטיבי) וטיפול תרופתי עשוי לשפר את מצבך עוד יותר.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו