נמאס מהחרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• נמאס מהחרדות
    רועי
    29/03/2011

שלום
    שמי רועי אני בן 28 כבר מזה 5 שנים אני סובל מלחץ נפשי וחרדות בעבר השתמשתי בפקסט שעזר לי ואז הפסקתי ומאז אני חווה חרדות קשות מאוד כמו זה שאני נלחץ מכל דבר כמעט בנסיעות אני מרגיש חנוק ויש פחד ממרחב ומדברים גבוהים כל פעם זה משהו אחר בשבוע האחרון יש לי לחץ בראש בחלק העליון בקרקפת שלא מרפא וגם לחצים בחזה ונשימה כבדה אני מאוד מפחד שיקרה לי משהו כמו התקף לב או אירוע מוחי מה לעשות בתודה רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס מהחרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס מהחרדות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    30/03/2011

לרועי שלום,
    מנסיונך אתה יודע שאתה יכול להעזר ולהתמודד עם החרדות.
    אתה יכול לפנות שוב לטיפול תרופתי, אבל הפעם הייתי מציע לך לשלבו בטיפול פסיכולוגי ממוקד כמו EMDR או טיפול התנהגותי - קוגניטיבי. אתה כמובן יכול לבחור לנסות רק טיפול פסיכולוגי ואז לשלב טיפול תרופתי במידת הצורך.
    מתוך מה שכתבת ברור כי הטיפול התרופתי היה יעיל אך הוא לא ריפא את שורשי הבעיה. טיפול פסיכולוגי בהחלט עשוי לעזור בשינוי בסיסי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שיר
    03/04/2011

יש לי שאלה מחרדות אפשר לקבל התקף לב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    03/04/2011

לשיר שלום,
    איני מכיר מצב שחרדות הביאו להתקף לב.
    מצד שני ברור שמצב חרדתי כרוני עלול לפגוע בבריאות הנפשית והפיזית של האדם.
    אם את סובלת מחרדות אני ממליץ לך לפנות לטיפול.
    איחולי בריאות,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו