מותשת

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מותשת
    אני
    01/04/2011

אוף אפילו אין לי כח לכתוב כמו שצריך מרוב שאני מתוסכלת
    בבקשה אל תיעצו לי טיפול אלא אם אפשר ספרים או עצות...

אני בחורה מאוד עצמאית ,חשוב לי לדעת שיש לי את עצמי ...
    אני לומדת ועובדת ,אני מתנדבת, אני אוהבת מאוד מאוד לקרוא
    וסוגים רבים מאוד של ספורט וכיצא מזה להיות בחוץ בפעילויות אלו
    ברמת העיקרון פחות היישום, אני רוצה לבשל,לנגן וללמוד איטלקית,וגם התפתחויות מקצועיות שמלהיבות אותי.
    אז על פניו נשמע לא רע..

גם בלימודים וגם בהתנדבות הכרתי כמה אנשים נפלאים שמשמשים "תמיכה פסיכולוגית נפשית" אני מדברת איתם ום אמרו לי לא פעם ,כמעט כל שבוע ,תתקשרי תדברי איתנו אם את צריכה -לא באמת מסוגלת לעשות זאת...

יש לי כמה מכרים כמות לא רעה, ביניהם כמה שגם "תמיכה פסיכולוגית נפשית" אך לא בנמצא לא בחיי היופ יום,אני מבינה שכולם נורא עסוקים עכשיו ,אבל מרגיש לי לבד ובודד ,למרות שאני מתע סקת בחיי מרגיש לי שבפועל אני לא רואה חברים כמו שהייתי רוצה ,ויותר מזה שהם לא רואים אותי כמו שאני הייתי רוצה וזה יותר בא ממני.
    אני יודעת שאני יכולה להתקשר אליםה לדבר, ושאם אני יוזמת בסוף יש תוצאות אבל מרגיש לי "באוויר" ופעם בכמה זמן...

הדברים האלו הפ בהשפעת פרידה מבן-זוגשל שנתיים וחצי אני בשנות ה20 המוקדמות ,שבזוגיות לעומת זוגות אחרים היה המון חופש שנינו חיינו את חינו ושילבנו את הזוגיות לא שהזוגיות השתלטה על החיים ..אבל כן הייתה הרגשה שיש מישהו שהכי חשוב לו מה קורה איתי וגם בפועל הוא היה נוכח בהשוואה לחבריי

בזמן שאנחנו לא ביחד, הכרתי מספר בחורים שמשום מה מתעקשים שאני אראה מה קורה איתם למרות שאמרתי להם שאני אחזרי פרידה ויוצאת ובודקת ,אבל סוג של רוצים שאני אתן להם צ'אנס ...
    ואני מאוד מבולבלת ... מה קורה איתי בכל החיים שלי?....מרגישה חוסר ביטחון ובדידות...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מותשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותשת - תגובה

ד''ר אודי אורן
    02/04/2011

שלום רב,
    נשמע לי שאת אדם עם הרבה כוחות ומשאבים פנימיים וחיצוניים, המתמודדת עם משבר שקשור לסיום קשר משמעותי וארוך.
    כמובן שאת יכולה לפנות לטיפול, אך אני מסכים איתך שיש סיכוי מצויין שתוכלי להתמודד בכוחות עצמך.
    מכיוון שאת מתלוננת על בדידות, חשוב שתתכני מראש מפגשים ופעילויות חברתיות. גם אם בתחילה זה ירגיש מעט מוזר/לא ספונטני, אני מעריך שזה יביא להפחתה משמעותית של המצוקה.
    כמו כן הרעיון של היפתחות לאפשרות של קשר חדש עשויה לעזור.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו