חרדות אחרי "עופרת יצוקה"

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות אחרי "עופרת יצוקה"
    מירי
    06/04/2011

שלום!

אני מאשדוד. "עופרת יצוקה" עברתי מאוד קשה. התקפי חרדה, בחילות, הרגשתי שאני לא יכולה לנשום, לא יכולתי להתנתק מטלויזיה.

אזעקות ונפילות גראדים לפני כמה שבועות החזיר הכל. אני מסתובבת עם הרגשה שאני כל הזמן חושבת על זה. מה אני יעשה ומה יעשו הילדים אם פתאום שוב אזעקה. אני צמודה לטלויזיה ומחשב. כל כתבה בחדשות מכניסה אותי ללחץ. כל הזמן בא לי לבכות. אני לא רוצה כדורים. אבל גם להמשיך כך לא יכולה.

מה עושים??? אני מרגישה כל הזמן איום

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות אחרי "עופרת יצוקה"

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות אחרי "עופרת יצוקה" - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    07/04/2011

את מתארת תסמינים קלאסיים של חרדה פוסט טראומתית, שזו תגובה טבעית ושכיחה למצב של טראומה או איום קיומי. הטיפול המומלץ הוא מספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. טיפול תרופתי אינו מומלץ. בהצלחה ושיהיה חג רגוע ושקט!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות אחרי "עופרת יצוקה" - תגובה

ד''ר אודי אורן
    09/04/2011

למירי שלום,
    בנוסף לטיפול התנהגותי - קוגניטיבי, גם טיפול EMDR מהוה טיפול מצויין ל-PTSD.
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו