פחדים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחדים
    משה לסרי
    08/04/2011

שלום שמי משה נשוי + 2 לפני כ8 חודשים בעבודתי הרגשתי צמרמורת וקושי לנשום פינו אותי למיון עשו בדיקת סיטי מוח ללא חומר ולא נימצא משהו חריג (רציתי לציין
    שהיו לי פחדים ממלחמת עופרת יצוקה( אני מבאר שבע)ומרעידת אדמה היתה בהאיטי)שוחררתי הביתה אחרי כמה ימים הרגשתי לחץ חזק בראש שלא יכולתי לזוז פינו אותי מהבית עם אמבולנס לבית החולים עשו לי סיטי מוח עם חומר ולא נימצא משהו חריג החליטו לעשות לי גם ניקור מותני נשארתי להשגחה שלושה ימים בבית החולים וגם בניקור מותני לא נימצא משהו חריג שוחררתי מבית החולים לאחר מכן הלכתי לאין ספור בדיקות (אקו לב אולטר לב אולטרסאונד לבטן טופלתי אצל ניורולוג) לאחר מכן ביקרתי גם אצל פסיכולוג הוא המליץ לי על ציפרלקס לא לקחתי (אני נגד תרופות) ומאז אני מנסה כל דבר להפחתת החרדה דיקור סיני.רפלקסולוגיה.טיפול הומופאטי. צמחיבאך.קורא מחשבות ממש כל מה ששמענו ניסתי וזה לא ממש עזר(דרך אגב אשתי תמכה ובדקה כל מיני טיפולים) כל בוקר אני קם בקושי אין לי חשק אפילו לקום מאז אני מפחד לעבוד מפחד להיות לבד כל יום אני עם תופעה חדשה לחץ בחזה רעידות בגוף כאבי בטן מחשבות אובדניות היום אחותי לקחה אותי לניורולוגית ספרתי לניורולוגית את כל הסיפור והניורולוגית החליטה לתת לי ציפרלקס מינון קטן וויטמינים כי ירדתי במשקל העניין הוא שאשתי גם נגד כל התרופות האלו ושמעה וקראה מהאינטרנט על התרופה (ציפרלקס) והיא נגד לי כבר אין הרבה ברירות נסתי את כל הדרכים הטבעיים וזה לא עזר המשפחה חשובה לי מה אני עושה???? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים - תגובה

ד''ר אודי אורן
    09/04/2011

למשה שלום,
    איני יכול לקבוע בברור ממה אתה סובל אבל סביר להניח שזה שילוב של PTSD וחרדות. אחרי כל כך הרבה בדיקות, קשה להאמין שיש לך בעיה שמקורה הוא פיזי. הטיפולים אותם ניסית לא הוכחו כיעילים לטיפול בחרדות.
    אני ממליץ לך לפנות למטפל EMDR או למטפל קוגניטיבי - התנהגותי (שתי שיטות שהוכחו כיעילות לטיפול ב-PTSD ובחרדות). טיפול ממוקד מסוג זה יוכל להביא להקלה משמעותית בסימפטומים מהם אתה סובל.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו