דחוףף חרדות קשות בבקשה אשמח עם תענו

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• דחוףף חרדות קשות בבקשה אשמח עם תענו
    יוסף
    12/04/2011

ששלום שמי יוסף ואני בן 16 אניסובל מחרדה תמידית חרונית זאת אומרת שאני כל הזמן בחרדה עם דופק גבוה 110-120 ויש לי כמה שאלות דחופות

א)האם אפשר לעשות ספורט בזמן החרדות ,ועם כן, אז זה פוגע בלב או בגוף?

ב)האם עם דופק גבוה שכזה אפשר לקבל התקף לב.?

ג)בן אדם שבחרדה זה אופייני שירגיש כל מיניי זרמים בגב העליון בצד שמאל וכאבים בחזה עלי לציין עברתי בדיקת א.ק.ג והולטר לב ואקו לב ויצא תקין.

אשמח עם תענו לי במייל שלי [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף חרדות קשות בבקשה אשמח עם תענו - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    14/04/2011

בעקרון, אנחנו לא עונים במייל אלא רק כאן בפורום... ולגופו של עניין: א. לא רק שאפשר לעשות ספורט בזמן החרדות אלא שמומלץ לעשות ספורט - הפעילות הספורטיבית אינה פוגעת בגוף או בלב אלא מכניסה אותם לכושר ודווקא מפחיתה את החרדה! ב. עם דופק של 120 אין מצב שתקבל התקף לב. ג. כן. ד. ניתן להיפטר מהחרדה באמצעות טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך ד"ר

יוסף
    13/05/2011

תודה לך היה לי חשוב לשמוע את זה ,עזרת לי מאוד אני מעריך את עבודך הקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו