מה קורה לי?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מה קורה לי?
    מישהי
    14/04/2011

פתאום באמצע החייים גיל 39 קיבלתי סחרחורות מוזרה ופתאום הכול השתבש זה מגיע למצב שאם אני למשל רוצה להכנס לאתר בנק לאומי לעשות עיסקאות במניות מה שאני עושה כבר שנים אני נתקפת מחנק השתולללות של הגוף כאבי בטן וראש מוצף באנרגיה חזקה של חום ופחד נוראי ואני מוותרת.
    או כשאני חושבת על ים / פארק לאומי/הבית של ההורים שלי / דודים שלי וכל אותם מקומות שנהגתי לבקר בהם התחושות האלו חוזרות מן פחד נוראי ללכת למקומות האלו שוב מחנק השתוללות של הבטן כאבים בשילוב תחושת בעירה בכל הגוף , בגרון , ופחד היסטרי.
    מה זה הדבר הזה ???
    יש לי בלב אי שקט פנימי אני לא יכולה להיות רגועה בשום מקום כל הזמן מציק לי שם משהו. שנים היה לי כיף להיות עם עצמי לשבת בטבע להביט בציפורים ופתאום בשום סיטואציה אין שלווה משהו מציק ומתלהט מבפנים כל מחשבה שאני חושבת נגיד לנסוע לחו"ל/לעשות טיול בארץ/ללכת לאחותי בירושליים/ לפגוש ידיד, מכון כושר או ללכת להרצאות שתמיד נהגתי ללכת רק המחשבה על זה מביאה את אותם תחושות מפחידות. מה זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה לי? - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    15/04/2011

את מתארת תסמינים שכיחים של חרדה. פני למספר שיחות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגנטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו