חרדה ומחשבות הכי שליליות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה ומחשבות הכי שליליות
    ליהי
    14/04/2011

שלום רב דקטור אודי אני שוב ליהי !!
    אתה הצעת לי עזרה בטכניון ... אני עדיין לא הלכתי ... בגלל מצבי הכלכלי ...אבל המצב שלי עכשיו גרוע יותר ... כל מחשבה שלילית לא עוזבת אותי ...אני לא לומדת כלום ..רק פוחדת ...יושנת ... אוכלת ... ופוחדת לא יכולה לשבת לבד ...אם אני אשב לבד אני מתחילה לחשוב על דברים לא נורמליים ...המון כאב ראש ... אפילו כל החודש היו לי כאבים בשרירים ובעצמות מיתר מחשבות ...הלכתי לרופא אמר לי שזה סטרס !!! ... ואני גם מאמינה שמחשבות אלו לא נורמלות ...האם זה פיצול אישיות ???????
    זה כואב לי הרבה ... אני מאבדת כל אירוע יפה וכל דבר יפה בחיים !!! לא מנצלת את הזמן ...לא עושה כלום ...רק מפחדת :S וחושבת על מוות ...
    לא יודעת מה לעשות !!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ומחשבות הכי שליליות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ומחשבות הכי שליליות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    15/04/2011

את סובלת (מאד) מחרדה, לא מפיצול אישיות וכיו"ב. רק טיפול עשוי להקל עליך, וחבל שאינך מקדמת את העניין ורק ממשיכה לסבול. את יכולה לקבל טיפול מוזל דרך קופת החולים שלך או טיפול ללא עלות במרפאות לבריאות הנפש. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו