חרדות אצל ילד בן 7

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות אצל ילד בן 7
    מיטל
    15/04/2011

בחודשיים האחרונים - בני הקטן בן ה 7 חש כאבי בטן ובחילות בכל פעם שצריך לצאת מן הבית. אם בכל זאת אנחנו יוצאים (אפילו לבילוי שהוא ביקש: סרט, טיול, מסעדה) הוא סובל ומתלונן ללא הרף על כאבי בטן, ועל בחילות. ברוב המקרים הוא מקיא או מבקש ללכת לשירותים (תמיד אותו הדבר: כאבי בטן שמובילים לרצון לגשת לשירותים). דוגמא נוספת לפני מספר דקות הודעתי לו שהולכים לקנות נעלי ספורט (בעיר הסמוכה לאזור מגורנו - 10 דקות נסיעה). דקה אחרי ההודעה הוא התחיל לומר משפטים כמו: יש לי בחילה, נראה לי שאני אקיא בחנות, וכו'....

מה עושים? אני רוצה לקטוע את הדבר הזה לפני שהוא מתפתח למימדים לא נעימים. למרבה הצער אני מבינה אותו גם אני סובלת מאותן "שטויות" אבל בעיקר בנסיעות לחו"ל. תופעה שהחלה אצלי בתקופת ההיריון שלי עם הילד החרד (יכול להיות שזה קשור???) שני האחים הגדולים (בן 13 ו- 17 ) לא חוו מעולם בעיות כאלה.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות אצל ילד בן 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות אצל ילד בן 7 - תגובה

ד''ר אודי אורן
    15/04/2011

שלום רב,
    אני מסכים איתך לחלוטין שכדאי לטפל בבעיה בהקדם.
    מדובר בתופעת חרדה מוכרת הן אצל ילדים והן אצל מבוגרים, שתגיב בסבירות גבוהה לטיפול ממוקד וקצר.
    אני ממליץ לך לפנות למטפל המתמחה בטיפול בילדים או בשיטת ה-EMDR או בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
    במקביל אני ממליץ לך "לנצל את ההזדמנות" וטפל בקשיים שלך. אין ספק שילדים "לומדים" מהוריהם, ומפתחים לא פעם קשיים דומים לקשיי ההורים.
    בהצלחה וחג שמח,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו