מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ילד בן 13רעות18/04/2011
שלום רב,
הבן שלי בן 13, סובל מחרדות ברמות שונות מזה 6 שנים. ניסינו הכל שני סוגים של טיפולים פסיכולוגיים (גם כיום), טיפול בתרופות פסיכיאטריות - בהתחלה favoxil שלא עזר, אח"כ prizma, שוב לא הועיל, ציפרלקס, ולבסוף הפסיכיאטר המליץ על ריספירדל (ביחד עם הציפרלקס). ושוב אין הקלה. עכשיו אמר לנו להוריד את הציפרלקס ולהגיע אליו לסוג חדש של תרופות. הבן שלנו ממש מסכן כי כל פעם הוא נתלה בתקוות שאנחנו והמטפלים נותנים לנו וללא הועיל. הוא ילד מקסים, חברותי, ספורטאי, אבל יש לו כל הזמן חרדה : לא מסוגל להיות בלי מבוגר, צריך כל הזמן שיהיה רכב ליד הבית כאילו להמלט אם יהיה אסון.... הרבה פעמים בתוך הבית בודק איפה אנחנו, לא מסוגל להשאר עם אחרים בעיקר בלילה אלא רק איתנו. בזמן האחרון יש החמרה קשה שפוגעת גם במצבו החברתי וגורמת לו ממש למצבי רוח חשבתי אולי גם עצה מפורום זה תעזור לי.... חשוב לי להבהיר ששום דבר לא עשינו בהחלטה שלנו הכל עם ייעוץ של אנשים מומחים בתחום. אנחנו כבר ממש מיואשים!!! אכתוב את אותה הודעה גם בפורום פסיכיאטריה. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה ילד בן 13 - תגובה
ד''ר חיים היילפרין18/04/2011הטיפול המומלץ במקרה של המנעות חרדתית כמו זו של בנך הוא טיפול התנהגותי/ קוגניטיבי-התנהגותי (בילד ובמשפחה). טיפול תרופתי אינו מתבקש כאן! קשה לי להתייחס מעבר לכך במגבלות הפורום (לא ברור לי, למשל, מדוע הטיפולים הקודמים לא צלחו, שכן כאשר מבוצעות ההנחיות כלשונן סיכויי ההצלחה מובטחים למעשה) אך אשמח לקבל ממך יותר אינפורמציה ולהנחות אותך בטלפון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)