התקפי חרדה ועוד.

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה ועוד.
    אנונימי
    25/04/2011

אשמח לקבל מיקוד,לאיזה רופא עלייי לפנות.
    זה התחיל בבעיות בריאותיות, כאבי בטן,הליקובקטר פילורי וכפי הנראה דלקת במעי.
    עד לנטילת אנטיביוטיקה הייתה תקופה ארוכה של שלשולים,כאבי בטן וירידה במשקל.
    בהמשך ולאחר בדיקות מקיפות (אנדרוסקופיה ,קולונוסקופיה ועוד ) נמצא כי הכל תקין מבחינה בריאותית, אך מאז קיים עניין פסיכולוגי.
    זה מתחלק לכמה תופעות:
    אובססיה לכל הקשור לסטריליות האוכל ( בדיקת תאריך פג תוקף, מריח את האוכל, בודק איפה הוא היה עד השימוש בו וכו'), בנוסף יש לי פעולות כפייתיות (בודק שהמקרר סגור למרות שהוא סגור,בדיקה שהמתג של הדוד סגור למרות שהטיימר נסגר, סגירת כפתורי התנור למרות שהתנור עצמו מכובה וכו')
    אני מנסה להתגבר על כל אלו ונראה שזה יחסית מצליח כי אני מודע לכך שכל הדברים האלו לא אמורים להיות.
    החלק הבעייתי העיקרי הוא שלתופעות אלו מתלווים התקפי חרדה, ההתקפים לאו דווקא באים מפחד מסויים, אלה קורים ללא התראה מוקדמת,בסיטואציות שונות. זה קרה 3 פעמים מתוך שינה/חלום ובערך 4-7 פעמים נוספות סה"כ .
    כל הסיפור הבריאותי ואחריו הפסיכולוגי התחיל לפני כשנה וחצי.
    אשמח לקבל מידע למי עליי לפנות ואיפה באזור המרכז (ראשון נס ציונה)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה ועוד.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה ועוד. - תגובה

ד''ר אודי אורן
    26/04/2011

שלום רב,
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בשיטת ה-EMDR או בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי. אני מעריך שטיפול קצר יחסית יוכל להביא להפחתה משמעותית בסימפטומים.
    מטפל תוכל למצוא באתר עמותת EMDR - ישראל או באתר אי"טה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו